Українська Манітоба
-
Просто з точки зору зручності зроблено так що натиснути 18/20/25 одну кнопку - ввести вручну це вже потрібно шукати як це зробити. Я про те що на початковому екрані можна було б мати кнопку 10 або 15 але це дуже рідко зустрічається
-
Так зазвичай є вибір який починається з 15+, частіше з 18. І є десь кнопка custom там можна ввести.
-
Ви можете відмовитись або самостійно обрати свій варіант. Хоч 5, хоч 10%
-
Може не усюди, але мені попадалося кілька разів заклади де я можу обирати чайові
-
M - маркетинг )) Звичайно, що рідко зустрічається, я б теж так робила і мала б додаткових 3% за просто так
-
Та tip culture, це якраз той cultural difference який я ніяк не можу прийняти 😁
-
Це буде якраз те про що я буду бурчати коли буду старим дідом 😁
-
SOS! Можливо хтось має знайомих або особисто машину Nissan Rogue 2015 року на запчастини. Потрібно 1 запчастину і знайти її це грань фантастики а її дуже треба і ‼️
-
Victoria хоче кікнути @OlinaVin з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Допоможемо виїхати за кордон. Якщо є бажаючі, пишіть в лс, місця обмежені.(Виїзд з України)
-
Валютний рахунок в usd?
-
@pucqunox, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Дякую Ханна, туди теж піду. Трохи далеко, але можна зробити покупку на тиждень😌
-
Joey polo park принесли стейк з волоссям велл дан, на питання: а, що це - відповідь ой соррі зараз, через 20!!! хвилин приносять новий стейк і рахунок, я оплачую і голодний повертаюсь в офіс бо обід вже закінчився . Це не сервіс
-
Вітаю, хто може підсказати найкращі місця щоб побачити північне сяйво?
-
Я якось замовив піццу, мені принесли не ту що я замовляв, але пізніше принесли правильну, але "неправильну" залишили мені безкоштовно. Так що я взагалі не засмутився 🙂
-
За місто в парк Той же Birds hill
-
Доречі , гамарджоба. У Оттаві продають грузинські віна
-
Давай дружити?:3
22 Jan 2023, 08:02
189544/233525
2 minutes ago