Українська Манітоба
-
А не підкажете які саме ,бо в coursera не бачу такого ,щоб саме казали підходить до pmp сертифікації :(
-
Якщо провайдер курсу пише, що вони акредитовані для PMI, то так
-
Сорі, я не знаю нічого про ті курси.
-
Дякую , бо гугл я так зрозумів не підійде через кількість годин
-
@kquisw, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Будьте обережні з імміграційними консультантами: www.cbc.ca/news/canada/manitoba/immigration-fraud-fine-house-arrest-1.7343191
-
Будьте уважні, працюючи з імміграційними консультантами! Консультанта з імміграції оштрафували на 50 тисяч доларів і засудили до домашнього арешту за підробку документів CBC News · Oct 04, 2024 - Балкаран Сінгх «створював і надавав фальшиві документи для клієнтів своєї імміграційної фірми», повідомляє Канадське агентство прикордонної служби. Мешканець Вінніпега, який працював консультантом з імміграції, визнав свою вину у наданні неправдивої інформації відповідно до Закону про імміграцію та захист біженців. Це стало відомо після того, як він фальсифікував документи для своєї роботи, повідомило Канадське агентство прикордонної служби. 45-річний Балкаран Сінгх працював ліцензованим канадським консультантом з імміграції, коли у січні 2021 року привернув увагу агентства. У той час він прибув до прикордонного пункту в Емерсоні, Манітоба, щоб отримати робочі дозволи для трьох осіб, що супроводжували його, стверджуючи, що усі троє отримали роботу в ґурдварі (сикхському храмі) неподалік Вінніпега. Прикордонники відмовили у видачі дозволів через «низку підозр», після чого справу передали кримінальному відділу агентства для подальшого розслідування. У грудні 2023 року слідчі провели обшуки в його будинку, офісі та ґурдварі. Вони вилучили електронні пристрої та документи як докази. Розслідування показало, що Сінгх не виконував умови, зазначені в декількох пропозиціях роботи в ґурдварі, і що він фальсифікував документи для клієнтів свого імміграційного бізнесу. У лютому Сінгху висунули обвинувачення згідно із Законом про імміграцію та захист біженців за навмисне введення в оману або приховування інформації, яка могла б вплинути на дотримання закону. 2 жовтня він визнав свою вину за одним пунктом обвинувачення у сприянні поданню неправдивої інформації. Суд засудив його до домашнього арешту на два роки, заборонив консультувати з питань імміграції, призначив комендантську годину та зобов'язав виконати 200 годин громадських робіт. Крім цього, він отримав штраф у розмірі 50 тисяч доларів. Українська Канада
-
Мені взагалі сказали, що обладнання можна залишити собі )
-
Нажалілась на стійці Flair про технічні проблеми на сайті, кажу, не отримала pass через це. Вони кажуть: «та там нема технічних проблем, спеціально так робимо, щоб забирали boarding pass в аеропорту» Відчуття «Ти вдарила мене уві сні. - А я не спала»)
-
Ми не задаєм цього питання в чужій культурі, якщо хочемо здаватися ввічливими 😁 just because they can, no questions!
-
Але навіщо? 🥲
-
@karinaholban готувала мене до IELTS (я здала на 9, 9, 7.5, 7), вона неодноразово була акредитованим асистентом на самому екзамені IELTS 😌 зараз вона тут у Вінніпезі і має невелику групу по підготовці до екзамену. Запитайте чи може вона і просто мову викладає🤔 Каріно, здала я тебе🙈😅
-
В них на посаді все одно контроль..
-
Думаю це тому, що вони відразу можуть міряти та зважувати багаж на стійці, що дає змогу уникнути подальших ескалацій на посадці.
-
дуже гарне північне сяйво було тиждень тому, прям над містом...яскраве таке, наче хвилями переливалось
-
Сьогодні хороший шанс побачити Північне Сяйво
-
Набираємо software developers onehealthineers.wd3.myworkdayjobs.com/externalonehealthineers?primaryLocation=aae540b82d71100179c3ff18c00e0000&locationRegionStateProvince=7f87ec5a66494630b4ed3080db17b649
-
Halifax?)
-
Привіт, скажіть будь ласка яким чином можна зараз приїхати в Канаду, якщо не робив CUAET ?
-
Дуже коротка відповідь практично ніяк. Але не розчаровуйтесь воно напевно і не треба.
22 Jan 2023, 08:02
2 minutes ago