Українська Манітоба
-
Shared Health буде постійно нагадувати про те, що є outstanding вакцинація. А в старшій школі більшість таких дітей самі доженуть всі вакцини в школі, коли не треба буде згоди батьків.
-
Вони мабуть не тройні, бо я вибрала дитині тільки гепатит в.
-
в safeway на Осборн вже й поліцію не завжди викликають, просто забили болта. Вже декілька разів бачив як навіть з кошиком safeway виходять та несуть в ньому награбоване. Мені реально жалко вже того Safeway. Це жесть
-
Нашому двомісячному тут за раз ввели 7 чи 8 вакцин 🤣 два шприца в дупу, і одна доза перорально 😁 все пройшло добре
-
Нам сімейний сказав, що малий потребує 3 вакцини(ми привезли картку вакцинації з України), але я сказала що не готова 3 вакцини колоти в один день, то робили по одній кожен тиждень
-
чи є сенс зараз подаватися на цю програму, чи краще дочекатися pr? по-справжньому, медицина та допомога людям (і тваринам) – це моє. і я можу працювати ночами, щоб цей диплом отримати. ось думаю подаватися зараз, поїхати поговорити з представниками коледжу чи краще пр?
-
А ж інформація про приїзд офіційна десь?
-
Зараз дивлюсь Robertson college, nursing assistant diploma program. Там рiк навчання - 16295 $. Далi читаю, що присутнi - financial assistance and funding
-
Поки не знайшов
-
Добрий день, скажіть будь ласка, для навчання можна одну складову CELPIP перездати?
-
Відео на ФБ на сторінці консульства України в Торонто, там всі відповіді на ваші питання
-
Дякую всiм🌷🍀 Буду ще вдячна за iдеi про Robertson college💜 Не можу зрозумiти чи потрiбен стадi пермiт, навчання рiк.
-
Бiль та невелика припухлiсть( шишка) це нормально. Дякую за вiдгук🌷
-
Мій переніс нормально, тільки рука поболіла.
-
Підкажіть будь ласка чи потрібно анулювати стару візу якщо отримаю нову? Стара дійсна ще рік
-
Я би на вашому місці поїхала в коледж, розпитала , що їм треба для зарахування, про фінансову підтримку… Від того, що ви поїдете вас ніхто не змусить вчитись вже й негайно, а інформацію будете мати. Я от теж чекаю на оцінку диплому і як тільки мені скажуть, які курси треба довчити, то піду визнавати в якому коледжі чи університеті це можна зробити. Хоча це не означає, що буду поступати вже.
-
Так, дякую Вам. я теж про це думала. У них гiбрiдне навчання, онлайн та офлайн - це не погано.
-
Пропозиція? Виглядає як запрошення 🌚🌚🫢 у вас вже є ПР?
-
Це не констатація факту мого скорого переїзду, а пропозиція 😄
-
Мої вітання 🎉🎉🎉🥳
22 Jan 2023, 08:02
about 2 hours ago