Українська Манітоба
-
Та ні, це не залежить де жили
-
Ви маєте право відмовитися від будь яких вакцин. Ви просто по-нормальному з ним поговоріть, поясніть, що вакцини зроблені, але дуже важко знайти записи, все на папері, а зараз війна, плак-плак. Ну або робіть заново.
-
Та може Поки не готовий
-
Я хочу дитині поставити щеплення. Я можу відразу до фармацевта, чи до сімейного спочатку? Підкажіть будь ласка якщо знаєте
-
Я доросла. Нічого у мене сімейний не питав про прививки. Але може тому що я багато років не жила в Україні? 🤔
-
Сорі, ні Далі вже зрозуміла що мова про канадський
-
В Одесі під ракетами звісно краще ніж в США з вакциною
-
Сенкью 🥰 буду говорити. Дав мені місяць на пошуки карти імунізації.
-
До сімейного
-
В смислі, норм? Тут вільна країна - не хочете робити щеплення - не робите )) (інше питання, що про вас будуть думати адекватні люди в цьому в разі, ну то таке. Бува, люди в плоску Землю вірять, шо ж тепер 🙂) Поясніть лікарю, що ви відмовляєтесь не тому що ви агалтєлий антиваксер, а тому що _вже всі щеплення є_. Ну поговоріть з ним )
-
Папіломавірус Бачила десь тут писали що в школі роблять, але це малим до 12 чи у 12. Моєму майже 17. Але я хочу зробити йому
-
Ясно ))
-
О, окремий гінеколог, йопта )) fancy )) Знаю, що багатьом це важливо. А мені пофіг, сімейний оглядає і мені норм, економить мені час на додаткові візити кудись в якесь інше місце і в інший час.
-
Таки це не жінка, а чоловік?
-
Я шукала «свого» сімейного більше року. Як цей погодився взяти мене - я на нього як на боженьку дивилась 😁
-
Ще нічого не робили. В мене був ознайомчий візит. Маю запис через 3 тижні на чекап, до гінеколога на чекап, до мамолога і кров буде в той же день.
-
Я беру всі вакцини, які каже лікар. Навіть не піддаю сумніву. Прийшов колоти від ковіду, питає мене "від правця коли була вакцинація"? "Не знаю", кажу, "коліть, як треба". Аналогічно, і синові всі вакцини згідно канадського графіка ))) Від грипу вакцинуюсь десь з 2010 року щорічно. Може, раз чи два пропустив
-
Треба було одразу «на відмову» падати, не погоджуватись на місяць на пошуки, а настоювати «та нє, дохтур, це неможливо я вам кажу» )) Тепер імхо буде вам трохи важче. Але все можливо )
-
Ну капець просто. А дитина сама не могла вакцинуватись?
-
От цікаво, вам тут робили аналіз крові на гепатити? Мені робили після першого відвідування лікаря. Медікал асистент назначив. Я чула, лікарі знають що в СРСР гепатити були досить поширені тому віхідців з СРСР перевіряють на нього
22 Jan 2023, 08:02
Post 190557 of 224313
4 minutes ago