Українська Манітоба
-
Пофіг, буде легше отримати номінацію тому що ніхто не буде їхати. У всьому є позитивні моменти.
-
якщо в даунтауні небуде чого лутати то я думаю вони переїдуть до районів де буде що лутати, погано що є тренд х1.5 у рік та тренд у поліціі "зачекаєм овертаймів", з таким розкладом краще не стане
-
Не знаю. Сподіваюсь, що з ним все гаразд
-
Що з ним? Тюрма або звільнення?
-
Нещодавно гуляло відео, як охоронець з долорами ( на озброрні) викинув крадія з магазину. В коментарях усі писали, що це саме те, чого вони ждуть від охорони. І здається, це хлопець з Кореї. Він часто говорив: до побачення українською ))) але з тих пір, я його більше там не бачив ((
-
так вона має право, але залежить від контексту, цеж демократія, права крадіжника треба поважати!
-
Ну це зайве. Але охорона повинна мати право на застосування сили. Інакше навіщо вона потрібна. Я все ж таки вважаю, що це все тому що нема ніякої кари за такі злочини. А це злочини.
-
В Україні крадія закрили б в підсобку і провели б роботу без зайвих свідків
-
Вибачаюсь, написано що це десь на ellice. Але хлопець той x.com/justbins/status/1837270530195398834
-
Родичка приїхала в Україну і необережно штовхнула там в супері пляшку чи горилки чи вина і вона розбилася. Так завели в підсобку охорона, хотіли з неї грощі скачати за ту пляшку. Насилу відбилася. Вона принципово не хотіла платити і час у неї був
-
@Roman001k1, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Якщо суспільство хворе, у людей немає грошей, у поліції взагалі нічого немає це означає що...
-
В Україні просто якщо недостача, то вішають на персонал, можуть з зарплати вирахувати гроші, тому вони такі і злі. В Канаді я думаю такого немає, тому нащо ризикувати робітникам, намагаючись спинити крадія.
-
Нагадую про зустріч. Можно бути задати багато питань тут і отримати відповіді. Щодо крайму, чому first nation не арестують, чому відпускають злочинців, чому не зроблять чистку downtown та інше
-
Відбувається тому що все виробництво в Китаї і північна Америка може наздогнати Венесуелу.
-
та це не так важливо в цілому бити грабіжника чи дати йому грабувати спокійно, проблема десь у фундаменті системи яка створює таких людей у великій кількості і нікому немає справи до того, щоб це якось міняти, у мене поки немає розуміння чому це відбувається
-
Глибинна проблема на мій погляд саме в цьому. Економіка в жопі. Так великі корпорації заробляють і на папері економіка норм. Але ці гроші не потрапляють в руки громадян і вони перетворюються в бомжів та кредитних рабів.
-
не думаю що це допоможе, робота є. мені здаеться проблема десь глибще, як у той піраміді Маслоу нижчі рівні задоволені ітак, а до вищих немає розвітку тому що тут якось не прийнято "розвиватися", робітничий клас отже "сила". немає цього "вчися а то сантехніком будеш"
-
Можливо не основна , але проблема в тому шо в людей не формують в голові звʼязку «робота =добробут». Бо коли є звʼязок «бездомність=халявна жрачка і дах над головою» , то дуже тяжко будучи на дні заставити себе іти працювати … Це моя неекспертна думка. Я не вчив історії і статистики.
-
Що таке $10 автопей кредит? 🤔
22 Jan 2023, 08:02
Post 192303 of 225098
16 minutes ago