Українська Манітоба
-
З таким рівнем стресу ще й діарея почнеться 😅
-
Грошей не буде ні на цигарки, ні на алкоголь з тими іпотеками. Зате стресу до фіга.
-
Навіщо, людина зіп'ється за два дні і буде права)
-
Дві іпотеки. Якщо і цього мало, то купіть ще човен та котедж в кредит.
-
Я би просто забухала на 4 кредитах та й по всьому 🤓
-
А таке питання, Line of credit дають по work permit? Не можу нагуглити вимоги по статусу
-
Можливо варто знайти психолога?
-
як правило, тільки коли є ПР вже.
-
У мене зв все життя не було стільки кредитів, скільки зараз😅 але думвю, друга іпотеку зробила би своє діло, до човна вже не дійшла би😁😁
-
Я не шукаю стресу, то жарт як що, стресів мені вистачає по життю. Якщо психолог допомагає з курінням, може і до нього, але знаю не дешеве задоволення.
-
Рецепт від мого дідуся (рецепту вже більше 40 або 50 років). Знайдіть собі авторитетну людину (авторитетну для вас) і порозмовляйте з нею. Моєму дідусю лікар сказав що його не можна палити. І дід бросив.
-
www.instagram.com/reel/C_B6JiIpyJM/?igsh=cTcyd213cnFqazE4
-
Доброго ранку🌸 Авторитетна для мене людина теж палить😢😢😢 хочеться бути кращою версією сеье до коханої людини, але якщо саме це їй не потрібно. Щиро дякую🙏
-
Всім всім душе вдячна за поради, впевнена з такою допомогою щось з того вийде💙
-
t.me/Wealth_S0ciety
-
А ці всі штуки як таблетки/пластирі і тд це тимчасове, заміна однієї залежності на іншу, доки не буде розуміння ситуації не буде бажаного результату
-
Знайдіть заняття яке захоплює, сконцентруйтеся на роботі, не давайте думкам про цигарки забивати місце в мізках, контролюйте їх, намагайтеся подивитися на процес паління і його користь/шкоду зі сторони, зважте всі за та проти, така собі гра з мозком. Коли прийде розуміння що нічого доброго з цього не має, і шкода від паління перекриває «користь» тоді і зможете кинути) Потрібно зрозуміти що без паління будете прокидатися легше, станете активніші, більше буде позитиву помічатися, думка стане швидша та гостріша, або хоча б повірити в це все 😁
-
Доброго ранку усім, у кого є можливо такі ліки або якийсь аналог? Дуже потрібно
-
Ясно 😏 дякую!
-
Можуть відмінити ордер якщо ціна за вихідні змінилась і фактична відрізняється від тої за яку хотіли купити більш ніж на 5%
22 Jan 2023, 08:02
3 minutes ago