Українська Манітоба
-
Ще додам зверху , що знаю дуже багато пар гокнонг- Україна . Так що всі один хер шли через куает. Тому що ота програма «спрощена» для Гонконгу - це такий собі ролікостер.
-
То вже інша розмова, я у політики Китаю лізти не збирався, мені Україна та Канади вистачає🌝
-
Так, вони самі опустили попередньо погоджений рейт з 4.49 до 4.34. Я не просив навіть.
-
Це з ініціативи банку? Чи були використані ваші скіли негоціації? Цікаво 😊
-
Нам дали рейт з урахуванням цього оголошення.
-
Можна запитати в банку про price matching 😉 бо ще 30 днів не пройшло 😁
-
Візи ні. Для візитор рекордс, нового перміту так
-
Смисля ролікостер Там мову вчить нада 🙈
-
Доброго дня, підскажіть, при отриманні подовження візи необхідно зміни SIN, обновити інформацію в банку та хелз карт одразу чи просто до того моменту, як вийде срок минулої візи?
-
Зараз вже доступна flu shots and COVID vaccines у Shoppers та інших локаціях.
-
А в мене в домі престарілих половина фасіліті з короною 🥲
-
Pre authorized credit Canada - це tax return?
-
це ж можна просто прийти будь-де та попросили щоб штрикнули?
-
Саме цікаве що епідемія пішла після того як її зробили😂
-
У п"ятницю пішли усією сім"єю на щорічну вакцинацію: грип+ковід, - до сезону вірусів підготовлені )))
-
У любій фармації можна- наприклад, на Henderson у Rexall зараз велика вивіска на вході що запрошує на вакцинацію
-
Тільки вичухаюсь і піду Бачу вже і во фрешко є вакціни
-
дякую туди ще треба зібратися духом, аби пройтись чи проїхатись бачила у нашому Safeway
-
Сезон почався, то і вакцини завезли, не проблема знайти навіть поруч))) Тільки перестану бухекати піду, сподіваюсь ще буде активність по вакцинам
-
Фрешко теж має об'яви Оце і бачив Rexal та Freshco Думаю натрапити можна і ще десь Бачив навіть розсил від когось Book your shot
22 Jan 2023, 08:02
Post 193973 of 224313
7 minutes ago