Українська Манітоба
-
@banofbot
-
Ну все, пішла вода до хати🤦♀
-
У вас хтось в зсу є?
-
В СІЗО бо не йдуть на штурм?
-
Про людей в СІЗО правда, скоріше за все, бо мобілізація такими методами і робиться
-
Так, зброю дійсно дають таким чином щоб ми просто тримались, а не для ніякого наступу Ще подивіться скільки зборів на звичайні базові речі
-
В мене два брата в ЗСУ тому йди за кацапським кораблем
-
Ти реально думаеш що я брешу? Такого по теліку не покажуть. Поспілкуйся з реальними людьми кто там воює.
-
Хто вже подивився новий кліп Linkin Park?
-
Так і написано: Прошу направити в найгарячішу точку?
-
Я тільки що написав два брати в ЗСУ
-
Я б вам розказала, як людей по дорозі на військове навчання завозять в ліс і погрожують автоматами, якщо зараз же не підпишуть заяву про направлення в найгарячішу точку, але ж ви не повірите, для вас Україна верховенство права У вас є родичі в ЗСУ? Бо в мене так і я дещо знаю
-
Ресурс новини: "кума сказала"
-
Значить, їм пощастило більше, що можна сказати
-
В певний підрозділ
-
З близьких ні Знайомі знайомих і тд
-
Я реально далека від "кинути курити"
-
Всім доброго дня🌸 Ситуація з малим в школі. До нього підійшов однокласник і сказав, що він хейт Україну. Він розповів про це вчителю, а та в свою чергу сказала, не нагадувати йому про це і він забуде. Він забуде, що ненавидиьь Україну!!! Я якось по іншому бачу вирішення цього питання, а не давай не будемо нагадувати доброму хлопчику про його ненависть і все само пройде. Він єдиний в класі українець і той ненависник не з параши якщо що. Отже чи є ьут компетентні в цьому люди, щоб порадити, як мені правильно зробити, чи йти мені в фб до мам Манітоби, бо там здається є дівчата, що працюють в школі і знать як це робиться. В минулій школі йому український хлопчик сказав, що тато його не любить і тому він з ним не в Канаді, а залишився в Україні. Тоді це вирішилось дуже швидко, без давай не нагадувати і тд. Щиро дякую за допомогу!
-
Нє ну нам з Канади звісно видніше шо там і як
-
На фронті не все добре, але далеко від того що той забанений бот написав
22 Jan 2023, 08:02
16 minutes ago