Українська Манітоба
-
Треба рахувати, я одного разу знімав недалеко від консульства і було дорожче, ніж коли я знімав далеко і замовляв таксі.
-
А цю gap insurance потрібно купувати від час купівлі авто, чи можна пізніше, через деякий час?
-
Basic Autopac all-perils coverage for these vehicles is limited to collision and upset protection up to the declared value, to a maximum of $70,000 including taxes.
-
www.mpi.mb.ca/new-and-leased-vehicle-protection/
-
Під час купівлі. Або у ділера, або у мпі при оформленні
-
Доброго ранку. Я ночувала тут. Заплатила 160 доларів. Deluxe Inn 1554 The Queensway, Toronto, Ontario M8Z 1T5 Email: deluxe.inn.toronto@gmail.com Web: www.deluxeinntoronto.com
-
Шось так сумно, напевно депресія зимова, бачу 300 повідомлень туда сюда про безпеки і таке інше. Давайте краще про інвестування))
-
Не пізніше 60 діб після купівлі
-
Мене це вжене в депру Я бідний 😕
-
Оце вже інша справа
-
Та хватить брехати , ось я скільки не гуляю , ще ні разу ніхто мене не секшуал ассалтед(доречі , це не правда , все ж таки яйця підкатували) . Це від творців «транзит у Вінніпезі чьоткий» , «я все життя на тих автобусах катався , ніколи не було ніяких злочинів» та «я гуляю по даунтауну, тут безпечно» .
-
Ерік, то просто Оттава має поганий вплив на людей 😄
-
Скажу вам зі свого досвіду — років 20 назад чоловіки були більше не культурними, та чіплялись на вулицях
-
Але ж ви бідний в доволі багатій країни!
-
Ага , як ото краб, який все ж таки вибрався з ведра 🌚😅
-
Думаю, треба побільше таких відео. Тоді не буде проблем з високими балами для імміграції та підвищенням ціни на рент. А то хоч відео і дивляться, а все одно далі їдуть до Манітоби. Певно, мало таких відео знімають блогери )) І чому люди їдуть до Вінніпегу, раз там так страшно, - незрозуміло. Певно, хто в Пірсоні батогом їх жене в літак.
-
Ріст населення метрополії Вінніпегу з 1950 року. На сьогодні майже 850 тисяч мешканців.
-
Мені в ютубу мелькнуло Вінніпег як місто яке найбільш зруйнували я мігранти Не клікав, може зупиниться 🤓
-
Ну тут так і кажуть.www.winnipegfreepress.com/breakingnews/2024/09/22/winnipeg-tops-charts-in-violent-crimes#:~:text=In%20Winnipeg%2C%20robbery%20rates%20reached,which%20was%20the%20second%20highest.
-
Обожнюю це, так 🤓
22 Jan 2023, 08:02
195240/233522
4 minutes ago