Українська Манітоба
-
це має бути на розсуд людей які там, навіть хоча оті люди що ви тегнули не втекли від війни але поїхали з країни бо не змогли жити там з тими люди/політиками/законами тощо.
-
ну так, якщо я не виконую обов'зків то і не маю прав. все логічно, що вас дивує? Чи вам треба щоб все віддали наперед і ви потім подивитися чи виконувати що треба?
-
я обіцяв її не починати але забув. вибачаюсь
-
@stelluk_022, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
А якщо побачите по опитуваннях що голосують за умовну партію арестовича? Проігноруєте чи все-таки підете
-
Демократія недосконала і прості рішення нажаль не працюють. Це вже доведено. Все буде набагато простіше: якщо провладна партія на момент проведення виборів буде мати вищий рейтинг закордоном - то дозволять голосувати а як ні то обмежать якимись резервами++ ітд.
-
Давайте фото кота 🐈, ми його не бачили 😺 в ранковій фотосесії;)
-
люди мають навчитися відповідати за свій вибір. в мене навіть кіт знає шо буде якщо лазити по столу і інститутів не кінчав так би мовити.
-
Усі можуть 😂
-
Жодних проблем немає
-
От воно як
-
Ідея створити Верховну Раду Української Манітоби 😀, тільки ось не знаю щодо формату: по мажоритарним округам Вінніпегу і навколишніх міст?))
-
Тобто умовний син вашого сусіда піде через умовних 10 років на Польщу але ввже в складі всрф по аналогії як зараз в Україні воюють народи Кавказу бо Україна проголосувала за Медведчука/арестовича а діаспора на вибори. Ну відверто кажучи такий собі вибір
-
Покличте мене , будь ласка , коли буде парад фоток нормальних тварин хатніх , типу собак . Дякую 🌚
-
Як я сумував за ними 🫶🫶🫶 особливо , коли ти на них кричиш - вони летять у сторону звука 🌚🌚🌚 Летять , вони …летять 🌚
-
Я знайшов домашню тварину 😈
-
Легчайші десять баків від ndax отримав. На булочку буде
-
А в ліжко до вас залітали? Дл мене залітали... Спати потім не могла... Ото огида. Але добре що хочь не пацюк
-
Дякую! Я собі 5 років тому оновлювала закордонний паспорт у консульстві. Принесла свій старий закордонний паспорт. А внутрішнього не було. То виходить, нічого не змінилося з того року
-
Тільки таке було , тарганів не було . Але так , після цього, завжди перевіряю ліжко 🌚😅
22 Jan 2023, 08:02
3 minutes ago