Українська Манітоба
-
Підкажіть будь ласка, на яку адресу відправляти паспорт для вклейки візи в Канаді? Дякую
-
Трамп виграє, у цьому майже немає сумніву.
-
www.bbc.com/news/articles/cr5m6d6l7e2o
-
Я мав на увазі не малі компанії, а національні корпорації чи хоча б рівня провінції. Компанії та організації, де сотні чи тисячі працівників.
-
Швидше за все ось сюди www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/offices/operations-support-centre.html
-
Там річ іде за дедактібл. Якщо ви не винні, то не платите ніц. Якщо винні та ремонтуєтесь по страховці, платите дедактібл і потім отримуєте листа щастя, що будете за права платити 400 баксів на рік
-
Вже і там)
-
В імміграційному чаті
-
Демократи менш активно голосують. У колег із США майже немає сумніву у перемозі Трампа.
-
Все буде вирішувати мотивація виборців піти проголосувати 5-го листопада.
-
Нажаль, є такі прикрі випадки, навіть у відомих системних роботодавців. Вже про це писали не одноразово і не тільки тут, а й у англомовних групах фейсбуку.
-
And here we go again...
-
Ні, ви платите лише дедактібл, MPI платить решту
-
Дякую за відповідь.Тобто спершу я плачу за ремонт, а потом буде компенсація, а якщо там ремонтувати дороже чим авто, чи наприклад в мене нема грошей на ремонт?
-
В мене теж родичі в детройті але впевнені в перемозі Харріс
-
Тоді авто йде на аукціон, це MPI вирішує
-
Сподіваємось на здоровий глузд американців ))
-
У нас на лотереї дають майже рівні коефіцієнти на обох кандидатів. Люди ще з липня просто подуріли зі ставками ))
-
Все, заповнила заявку на лотерею Грін Кард (запис до 5 листопада). Граю вже не пам'ятаю скільки років, десь 15+. Виграю напевно, коли (і якщо) отримаю PR 😀
-
Я виніс цілу бочку чупачупсів, прийшов один кід і всі забрав. Тепер я лічно в руки видаю(
22 Jan 2023, 08:02
Post 196574 of 226283
about an hour ago