Українська Манітоба
-
Ну чудово )) Я може маму напрягу взяти мені на пробу цих вареників, вона у Фрешко все одно скупляється, так шо нехай ) Люди, у вінніпежскх Фрешко є цей бренд вареників, продається?
-
Може, не знаю. Знаю, що є ще кілька інших схожих компаній по Канади: Grandma's Food, Varenyky.ca, Farm Boy, Supreme Perogies
-
Побачимо 😉 Нехай всі спочатку відкриються 🤗 Побільше їм клієнтів!
-
В торонто набирає популярність
-
Хмммм. Дмитро, може це у вас там в ваших Онтаріо є ті вареники у Фрешко? А тут може їх і нема, хз
-
Успіху!
-
Скоріше за все, не у всіх. У моєму таких немає, але у мене маленьке Фрешко
-
Так, ця народна пісня саме звідти, з Козаччини, а це Черкащина, Запоріжжя, Полтавщина Ішов козак по стежці помежи терени І здибав дівчиноньку,що несла пироги. Ой чули, чули, чули, ой чули, чули ви - І здибав дівчиноньку, що несла пироги. - Дівча моє хороше, чи знаєш мої сни, Що я тебе кохаю, і з сиром пироги? Ой чули, чули, чули, ой чули, чули ви - Що він її кохає, і з сиром пироги
-
Будемо пробувати. Досвід Чікаго, Лос Анджелеса та Торонто - беремо до уваги
-
Так, це дивно, ми вже звиклись, але спершу було незвично. Колись коли мала була то думала що бабця якась дивна, називає їх пирогами. Але бабця буду переселенка з Польщі, їх під час операції Вісла до Львова переселили
-
Цікаво в кг скільки шт. може бути приблизно 🤔?
-
А ось це новий український бізнес у Нью Брансвіку www.varenyky.ca
-
Food business - напевне один з найризикованіших…. Буде важко
-
І в Манітобі, при чому
-
От блін є таки з грибами🍄🟫 😁!
-
Так, вареники багато хто робить. Але не за вареники єдині ми чекаємо на Мультікук
-
Gimli Fish Market: Вареники з капустою і грибами
-
Мамині/бабці вареники з смородини чи вишнями завжди будуть у всіх у нас найсмачніші.
-
Так отож.
-
На кожен товар є свій покупець.
22 Jan 2023, 08:02
about a minute ago