Українська Манітоба
-
Купуєте waterproof spray у Волмарі за 14$ і буде вам щастя. Я ще з України так роблю, і чоботи, і пальто
-
Ще таке питання, будь ласка дуже важливе. Якщо в мене зараз на дисках установлені шини розміром, таким же як я планую купити 215 70 ... Чи підійдуть шини такого же розміру але зимові на ці диски (другого бренду) ?
-
Так але, я зараз куплю шини зимові і буду продавати allweather. А літня резина в мене на складі.
-
Сорі, Пан Єнот, я не в курсі… Позіціонують себе як вотерпрув, то ніби не мають промокати 🤷🏻♀️
-
йдуть морози - вже має сенс підключати двигун на обігрів на ніч
-
Я маю 235/60 R18 Sailun Ice Blazers Все ніяк не зберусь на кіжижи виставити
-
ось минулого разу дивися через камеру на двигун вранці коли от було -20.
-
Про взуття ECCO можу сказати те, що в ньому прекрасні: шкіряний верх, дизайн, зручні. Але основними недоліками є висока ціна та якість підошви. Мав в Україні декілька пар, так підошва в районі каблука виходила з ладу досить швидко, при тому, що шкіряний верх майже вічний. Може Мішлєн їх врятує.
-
Яка заманлива пропозиція, ніхто не бажає?
-
NOKIAN
-
Господи, я тільки можу уявити гори тоі пошти в моїй скрині, коли вони нарешті домовляться… Куди ті всі листи діваються? Воно ж там все pile up 🤦🏻♀️
-
Бугага, а я сьогодні замовила підтвердження диплому через WES. Мають вислати по пошті 😀 Але сподіваюсь, поки вони накопаються, страйк скінчиться
-
На скільки я розумію, пошта взагалі не приймається нова. Зависло тільки те, що до страйку було.
-
Може хоч реформи проведуть та позбудуться тої залежності чеки надсилати та листи. 21 сторіччя
-
Питання на засипку: чи має право лендлорд взагалі обмежувати доступ в пральну кімнату з 22 до 8? Маю на увазі не обмежувати самі машинки, наприклад, а саме доступ до кімнати? Бо досушила одяг раніше ніж 22, прийшла його забрати через 15 хвилин, а вже не змогла зайти бо бляха 22:01
-
Нові листи не приймаються
-
От не відкривається вночі, блокують замок, в тому і прикол. З входом в будинок те саме, тільки дзвонити собі на телефон через домофон, що капець як нелогічно і небезпечно на мій погляд
-
То в офісу свого спитай Мені менеджмент білдінга дуже не подобався
-
а хто тоді конверти буде доставляти? і чеки і просто документи поштою - дуже зручний спосіб доставки і економії часу
-
Так чому просто машинки не вимикати?
22 Jan 2023, 08:02
Post 207017 of 225100
16 minutes ago