Українська Манітоба
-
Вікіпедія тільки на собачій мові?
-
І? Борщ теж хотіли записати до російського, кілька років тому ЮНЕСКО сказала що є українською спадщиною. Французам просто до одного місця що там пишуть і чий Олівʼє
-
Я перепрошую. Хотів людям показати чий салат вони популяризують у чаті! Там була добра мета.
-
Російська вікіпедія має референс "французький шеф-кухар", а це не так. Олів'є був російським шеф-кухарем, який мав французькі корені.
-
Всім доброго вечора! Якщо хтось планує кутю робити, то інгредієнти в ANNA Family Store можна купити
-
Але суть не в цьому. Суть у тому, що це салат російської кухні. І саме з цієї причини я не їм його принципово!
-
Він працював у москві, все так. Але кулінарну освіту він здобув у Франції та працював у французьких ресторанах до переїзду до москви.
-
Він народився в москві
-
Меніб таких друзів як ви, сам зʼїв би усе Олівʼє🌝 А то воно перше зі столу зникає зазвичай 😅
-
Я пам'ятаю, що десь бiля аеропорту купляла вареники замороженi, але там не було вареникiв зi солодким творогом.
-
І далі наступним промптом ви можете переконати ChatGPT, що він народився на Марсі.
-
Видалення з телеграму через 3..2..1.. (вибачте 😁)
-
Не знаю, що і як ви питаєте ChatGPT, але він у вас галюцинує. Люс'єн Олів'є народився в москві, у сім'ї іммігрантів з Франції
-
Ось я вже переконав ChatGPT, що Люс'єн Олів'є народився у Рупертсленді, так називалася частина Канади, де зараз Вінніпег.
-
шось люди побігли в чатжпт сподіваючись що це найнадійніше джерело інформації
-
може в інторнеті ще й фотографії фейкові?
-
А тепер увесь текст від ChatGPT про цікаве життя Люс'єна Олів'є, народженого на території сучасного Вінніпегу: Люсьєн Олів'є: Історія життя кулінарного генія, народженого у Рупертсленді Люсьєн Олів'є, ім'я якого стало синонімом одного з найвідоміших салатів світу, має несподівану і захоплюючу біографію. Нові дослідження вказують, що він народився 1 січня 1838 року в Рупертсленді (сучасна територія Манітоби, Канада), а його родина мала дивовижну життєву подорож, яка привела їх до Російської імперії. Французьке коріння і переїзд до Канади Батьки Люсьєна Олів'є були французами. У той час багато французьких сімей покидали батьківщину в пошуках кращих умов для життя. Родина Олів’є вирушила до Канади, яка тоді була частиною Британської імперії. Вони оселилися у віддаленому регіоні Рупертсленду, що був під контролем Компанії Гудзонової затоки. Там у 1838 році народився Люсьєн. Переїзд до Росії: можливість для іммігрантів У середині XIX століття Російська імперія активно заохочувала європейських іммігрантів оселятися на її території. Одним із стимулів були значні фінансові виплати – 3 тисячі рублів за переїзд, що на той час було чималим капіталом. Родина Олів'є скористалася цією можливістю, залишивши Канаду і вирушивши до Росії. Кар’єра Люсьєна в Москві У Москві Люсьєн Олів'є проявив свої кулінарні таланти. Він відкрив ресторан «Ермітаж», який швидко став популярним серед місцевої еліти. Саме там і народився його легендарний салат, який отримав ім’я шеф-кухаря. Олів'є використав французькі кулінарні традиції, доповнивши їх елементами російської кухні. Спадщина кулінарного генія Салат Олів'є став справжнім символом святкового столу і досі залишається популярним у багатьох країнах. Його історія, збагачена новими фактами про народження Люсьєна у Канаді та переїзд родини до Росії, додає цьому рецепту ще більшої історичної ваги. Ця унікальна життєва подорож – з Франції до Канади, а потім до Росії – є свідченням того, як змішання культур і традицій може створити щось абсолютно унікальне та незабутнє.
-
Популяризують - це було смішно 😂😂😂😂😂
-
Тримай
-
На таобао ще дешевше 🌚
22 Jan 2023, 08:02
10 minutes ago