Українська Манітоба
-
Мабуть то люди виїхали з України 100500 років тому
-
Іноді так кажуть і далі, але там вже дитина йде в терапію і припиняє спілкування з сім'єю)
-
Это може підказати з приводу Climate and Gst application ?
-
Ага. В Україні так кажуть аж докі дитині не сповнеться років 18 або більше
-
У нас вся сім'я їсть кутю
-
Вже в 90ті роки слово Кутя в Києві вживали. Я це слово знаю. Чи їла не пам'ятаю.
-
Як на мене, то концептуально «свято життя» набагато краща історія ніж похорон, сльози, оплакування і далі по списку
-
Ось що совдеп з нацією зробив;-(
-
В Києві ми та більшість нашого оточення завжди готували кутю на різдво. Хто з пшениці, а хто з рисом, але завжди було на столі, куди не підеш у гості 🙂
-
А кому не подобається солодке, можна просто взяти рис і завернути в норі
-
Маковi булки подобаються🐴
-
У мене завжди кутю бабуся готує. Цього року її готуватиму сама вперше. Минулого року - купляла.
-
Люди, які кажуть, що їм не подобається кутя просто не знайшли, ще свій рецепт: не подобається мід - додайте сироп, не подобається дуже солодка - менше сиропу, не подобаються родзинки - додайте журавлину, навіть пшеницю на рис міняють. А тим кому мак не подобається то лікуватись треба.
-
І маківник і сирник 🫶
-
А маківник?
-
Так зʼявився на світ Юрій Бойко
-
Ахахах аналогічно!!!😂😂😂
-
Ти б сказала Я знаю одного, хто зʼїв би 😂
-
Це коливо називається і це трохи інша річ.
-
1:04 p.m. EST: Trudeau considering prorogation or resignation, sources say Sources tell CTV News that the prime minister has conveyed to cabinet that he is considering prorogation or resignation, and he’s potentially planning to address Parliament this afternoon.
22 Jan 2023, 08:02
Post 208875 of 226283
about an hour ago