Українська Манітоба
-
Так ще пiвнiчна Корея надала путiну якiсь балiстичнi ракети. Забула назву
-
Тому я і отой песиміст. Клаптик за клаптиком забирають нашу землю. Село за селом…
-
інавгурація Трампа
-
Я перші пів року в Канаді сиділа по пів дня читала новини, аналітику, "думала ой що ж буде" а потім поступово то домашні завдання з англійської, то пішла зі знайомими зустрілася порозмовляла і якось тепер на голову легше
-
Так
-
Ви замовили для навчання еволюція WES? Course by Course?
-
У мене після чотирьох чашок кави починається нервовий тік, зате горло в безпеці 🥰
-
Нажаль немає того єднання людей яке було в перші місяці :(
-
Не розумію яке відношення це має до того що я написала.
-
нічого надзвичайного…
-
Там в Едмонтоні охоронника за кріве слово з обріза завалили у спину як дику собаку... я би на грабіжників б точно не кидався. То ще вони героїзм проявили, у нас охоронники тупо сховались десь коли їх визвали 🙂
-
Те відчуття, коли в тебе день народження 20 січня 🙂
-
Люди добрі! Потрібно негайно зробити збір донатів на допомогу Миколі Тищенко (ака Коля Котлета).
-
На глюкозу
-
І квиток до Лондону, до товаришів по нещастю (до залізного муденя та яєчного магната)
-
Стража Анк-Морпорку часів до Моркоу заходила в кабак тоді, коли бійка вже закінчена і ще трохи часу, щоб ті, хто може рухатись точно втікли. І тоді можна безпечно в'язати тих, хто лежить без свідомості.
-
Чи може роботодавець змінити графік роботи без погодження з боку робітника? Якщо в офері прописано, що я маю працювати іноді в суботу, а зараз зобов'язують працювати кожну суботу. Чи це законно?
-
Доброго дня! Хтось з наших робить автопак чи мпі? Поділіться з контактами. Щиро дякую!!!!
-
А ще дивуються з українців кого вибрали, от кого вибрали американці, оце жесть, люди думали податки Трам зменшить, ага, тільки для олігархів.
-
Але там зміни не можуть бить меньше ніж за 48 годин.
22 Jan 2023, 08:02
9 minutes ago