Українська Манітоба
-
То для покриття дефіциту здебільшого, для різкого стрибка
-
Кілька днів тому почув чутку, що наші хлопці вже відкривають стриптиз-бар у Вінніпезі 😁 не заморочуються із бізнес-ідеями, як я чи дехто інші 😂 Adult entertainment завжди у попиті 🙈
-
Було б менші бізнесу в тіні, було б простіше. Знаю приклади по 1 млн прибутковості щомісячно, і жодного впливу зі сторони
-
Так, щодо першої частини, вони не хочуть такого прецеденту. Але я мала на увазі, що я сказала, що я можу оплатити, на що вони сказали не треба, я не використовувала бенефіти взагалі
-
В 22
-
Так це норм Віт D (що сам по собі є сумішшю D2 та D3) пʼють профілактично цілий рік. Профілактичні дози не потребують попереднього зданого аналізу. Мені здається, якщо не помиляюся, то це єдиний із 13 вітамінів, який можна без аналізу приймати.
-
А, ок. Тоді у вас є ще невикористаний ліміт 2024 + 2025
-
А у вас був рахунок відкритий у 2023? Якщо не помиляюсь, там лімітування починається з відкриття рахунку
-
Не втратила, я робила внесок в 2024
-
Тобто якщо було внесено 5к в 2024 вони віднімуть його з ліміту 23 і перенесуть 8 з 2024?
-
$16000 у вас зараз ліміт
-
1 year The carry-over period for unused contribution room, which resets every year on December 31. Heads up: you can’t have more than $16,000 of contribution room at any point in time. Невикористаний ліміт 2023 року ви вже втратили.
-
Я робила внесок в 24, коли був ще невикористаний 23 ліміт
-
Платно можуть
-
Ні, мені лікар дав направлення, вписав пути рукою вітамін Д😂
-
23 вже не переноситься. Тільки 8 тисяч можуть бути перенесені як невикористані на наступні роки
-
Вітамін Д аналіз назначається лікарем. Лікарі не дуже люблять його призначати: по-перше cost, по-друге lack of evidence.
-
Я до війни планував зайнятися лохиною або фундуком, дуже люблю таку справу, земля є, но клята війна, все перекреслила.
-
Хіба в Dynacare можуть зробити аналіз без призначення лікаря? Не знала такого. Я думала, вони там просто сидять і роблять тільки те, що лікарь в папірці написав. Може ще роблять додаткові аналізи для якихось наукових досліджень. Не знаю.
-
Хто знає, як вираховує CRA FHSA ліміт, якщо з минулого 23 залишився невикористаний плюс повний 24 ліміт? Наприклад 5к віднімуть від 23 чи 24 року?
22 Jan 2023, 08:02
Post 214210 of 225126
about a minute ago