Українська Манітоба
-
Фіксуйте, таким не місце в Канаді
-
То дітей не можна. Навіть не так. Не «не можна», а «можна, але будьте готові, шо яжемать чи яжетато подумають шо ви педофіл чи викрадач і накатають на вас жалобу»
-
Друзі всім привіт, дякую що додлучили до чату. До речі цікаво чи є тут хтось з торонто хто після 6 місяців вирішив змінити Онтаріо ?))
-
Я тільки зараз придивився і побачив блакитний знак не палити. Тобто він нічого не порушив.😁
-
В public space і якщо доросла людина - немає проблем
-
Ну я теж не впевнений, але ніби так. Може хтось може підтвердити чи спростувати?
-
Та я не в курсі всіх нюансів
-
З вами все зрозуміло!
-
Чому ні? Я ж в публічному місці зробив його.
-
А тут можна робити фото людей і постити без згоди???
-
@d_n_bn читайте вище) там все є. Тепер пише мені у приват "зарежююю ууу" 😂😂😂 в отелі маріон завівся "різник"
-
100%) видовище не із приємних , але маємо - що маємо , просто треба розуміти в якому оточенні ми знаходимось і далеко не всі благополучні - тому треба мати міри для самозахисту)
-
Я аж загуглила, і не бачу нічого про штрафи за оленей. Бачу лише шо навіть «demerits бали не будуть зняти з вашої страховки», бо дика тварина шо поробиш
-
А де це його смс?)
-
Чесно, враження так собі. Не згоден я з політикою толерантності до них. Але я тут гість, так що вирішувати не мені.
-
Чекаю на приватне звинувачення!
-
Угу
-
Штрафи за збитого оленя?
-
Все буває в перший раз - добрий день, доросле життя)))
-
Я азербайджанець, якщо на те пішло!
22 Jan 2023, 08:02
21813/233461
29 minutes ago