Українська Манітоба
-
@kristixis1, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
@adelllllllinnn, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
Любите нові виклики? Запрошуємо у захоплюючий світ НR @W00rk_R
-
Депонувати чужий чек неможливо. Якщо це виплати від уряду, краще зробіть direct deposit - і отримуйте гроші відразу на рахунок, а не чекайте ніяких чеків.
-
Це нормально, якщо Канада не для вас. Хоча вісім із десяти новоприбулих загалом мають позитивний досвід у Канаді, понад 40 відсотків опитаних новоприбулих заявили, що вони, ймовірно, покинули б Канаду, якби мали таку можливість. Попри те, що 40 відсотків опитаних новоприбулих заявили, що вони розглядають можливість виїзду з Канади, дослідник міграції з Калгарі зазначив, що він не очікує масового відтоку мігрантів. Лише невелика частина іммігрантів, які заявляють про бажання залишити Канаду, справді це роблять. Вони зазначили, що стикалися із ностальгією, дискримінацією, а також труднощами у пошуку якісного житла та роботи. Майже третина респондентів заявили, що виїхали б із Канади, щоб повернутися до своєї рідної країни, тоді як інші (20 відсотків) обрали б Сполучені Штати як наступну країну проживання. Попри виклики, з якими стикаються новоприбулі, один із дослідників міграції в Калгарі зазначив, що не очікує значного відтоку мігрантів, але прогнозує, що більше новоприбулих із тимчасовим статусом можуть повернутися додому через нещодавні зміни політики та поточний політичний клімат щодо імміграції. Останній аналіз Statistics Canada щодо відтоку мігрантів показує, що понад 15 відсотків іммігрантів залишають країну протягом 20 років після прибуття. І в Канаді, якщо люди покидають країну, вони зазвичай роблять це впродовж трьох-семи років після прибуття.
-
Ну так. Однак, це може зайняти довго, адже чек дійсний для депонування протягом півроку, зазвичай.
-
Ні це повернення депозиту чеком. Тобто якщо не прийде, то можно звернутися щоб анулювали і вислали на дійсну адресу?
-
А чи можно якось з Canada Post звязатися шоб лист не загубився. Бо щось я такого будинку в гугл картах не знайшов.
-
Ні це мені надіслали чек. Але я побачив шо в заявці на повернення була вказана адреса с помилкою замість моєї SouthWest вказали NorthWest але в гуглі такої адреси я не знайшов. Нема такого номеру будинку як в мене.
-
Це для Scotiabank
-
Це майже неможливо відкликати листа через Canada Post. Ви в банківській аплікації можете відмінити чек, який ви виписали Який банк?
-
Яб тоді не переймався сильно. Я бувало і номер дому забував, і st писати. Усе доходило завжди.
-
Так, Частково не вірно вказана.
-
Вам вислали чек, але сплутали адресу , так?
-
Ні, мова про адресу куди саме надсилати чек.
-
Так все інше у тому числі і postal code мій
-
А, це дурниця. Деколи чек може навіть адреси не мати
-
Якщо postal code вірний 99.9999% прийде все
-
Тоді зверніться до того, хто надсилав той чек, вони відмінять надісланий та відправлять вам новий чек на вірну адресу. Це звичайна практика. Наприклад, дочці університет повертав гроші чеком, бо переплатила. То також зробили помилку з адресою, вона зателефонували, вони скасували той попередній чек і вислали новий.
-
Хтось знає про ReStore Winnipeg на 60 Archibald, а саме, це звичайний магазин? Зайшов, дивишся?
22 Jan 2023, 08:02
Post 218247 of 225119
8 minutes ago