Українська Манітоба
-
www.multicookbrandon.ca/?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaacrDPoxcjyqRFB9iVJeyAMZAgdSRDvYVsQQA664Kmcl0EPHowkXppcWa8_aem_cwUEEQ30PpuWV_e0EuLzFg
-
Є навіть більше, ціла сторінка з фото та відео ❤️ www.instagram.com/reel/DE0Rl5uSlzG/?igsh=anJuOHhzbjVsNTUx
-
Все ж multicook це трохи інша концепція, це не кафе. Це продаж напівфабрикатів, які треба самостійно вдома доготовити так, як смакує. Я думаю що повинно «вистрелити» у multicook )
-
Отаке типу Social Club намагаються робити в Просвіті, там є український бар. Імхо, ідея дуже непогана, але я туди не поїду, бо а) мені Просвіта внутрі не подобається. Хоч я і не вимоглива до «інтерʼєрів», але Просвіта просто вже дуже старий ремонт, неприємно, б) район там на Арлінгтон неприємний, навіть якщо Убер брати і не ризикувати своїм авто 🤷🏻♀️
-
але всеодно 100к мало дуже
-
Це місце ми вже давно знаємо ☺️ І любимо. Якщо вечором суші то тільки туди.
-
Так, PM в таких проектах може брати $100,000 лише за роботу!
-
Дещо можна взяти в lease to own, дещо купити
-
Красень Такі вуха і хвіст 😱
-
Якщо у Вфнніпегу- то подібне можна знайти у Wasabi Sabi чи Sushi Hon, але буде залежати від наявності свіжої риби. У Wasabi на Taylor найбільше шансів потрапити
-
Та сама вазочка, але 3 місяці після першого фото
-
Ще не суворий Навпаки посміхається
-
Однозначно, там і vibe не той, і місце не те. Дуже добре що стараються, але їм би було краще і вигідніше ці зусилля прикласти в іншому місці
-
Добрий день, і мені будь ласка
-
Це де таким частують?
-
Або сиве волосся:(
-
Безбожник Василь 😁
-
Must be the higggins ave lol
-
Десятки мільйонів. Але коли продали 3-4 церкви, то були б гроші