Українська Манітоба
-
Ні, а навіщо? І в Україні ні у всякій компанії таке було, принаймі ніхто з моїх знайомих таким похвастаться не міг. Да і не треба було, ЗП дозволяла не відмовляти собі ні в чому.
-
Може тому що у одного халаль у іншого кашрут, у когось ще щось?
-
Забудьте туда навіть в день їхати 😁
-
Ще ніколи не була в Просвіта. Боюся туди їхати на автобусі.
-
Ох як цікаво, дякую вам . Буде чим зайнятися 🤌 де пізже? Така, щоб хрустка 🫢
-
Воно там на дні , було багато, але свинина .
-
Поки я стояв біля осередку , не вдупляючи , що треба подзвонити в дзвоник , за 15 хвилин мене майже вбили разів так 5. Запитали чи ж наркотики 3 ради , запропонували наркотики -1 раз. Попросили гроши 7 разів , та запитали «хулі дивишся» 10 разів . Так , не страшно
-
В Осередку я була кілька разів. Там не страшно якщо вийти на зупинці Музей Манитоби
-
Там на перехресті була в той день точка у локалів, вони там кучками ходили , стучалися у вікна авто, просили гроші . То вони один одного змінювали кожні 5 хвилин . Тім ворк класний такий
-
Хм.....а я там кожен день....ні разу наркотики не попросили
-
Враховуючи, що біля тієї будівлі проходить півтори людини в сонячний день, ви, мабуть, на якесь свято там були)
-
Так то Ерік приїхав до Вінніпега тому і сексі місто тепер 🙃
-
Саме недалеко від Осередку є єдиний коктейль бар у Вінніпегу де продають коктейлі і немає їжі. Дуже характерний, до речі, з європейським інтерʼєром
-
Може я виглядаю, як людина , у якої вони є🌚 не приймайте це особистосто 🫶
-
Це я шукав собі нові точки чаю, але знайшов бухло 😂😂😂😂 Я б запитав тебе, як тобі той Амстердам , але ти ж не пьеш
-
There goes Southerland Hotel. Main Street. Це сьогодні.
-
patent5.ca
-
Ні, то далеко;-)
-
Amsterdam tea room and bar?
-
Insurance money go brrr
22 Jan 2023, 08:02
Post 220271 of 225011
about 2 hours ago