Українська Манітоба
-
О, так! Я перепічку завжди їла коли була там, біля ЦУМ на Хрещатику
-
@banofbot
-
Спробуй potato salad
-
Я намагаюсь тут в Канаді їсти місцеву їжу, зрозуміти чому її місцеві люблять. Не дуже виходить поки що. Путін вже подобається, а от макарони в сирі, піца з колбасою це поки що ні-ні-ні!!!!
-
Досі є
-
Собак батькiв любить сливи, зриває їх з дерева
-
Я з "місцевого" полюбила стейк;-)) бажано майже сирий
-
Було таке і в Україні раніше, нічому дивуватися, це зима 🥶
-
Я все це люблю ☺️🌚
-
Victoria хоче кікнути @AllucardShalfey з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
а от макарно в сирі, це ж кайф, а піцца - люба, окрім вегітаріанськоі - то прям моє
-
Набираю команду для работы с криптовалютой, абузами Моя цель стать лидером на рынке и создать команду с разными направлениями На данный момент могу предложить тему ресейла зарубежных платёжек (серая перепродажа): -Доход: 40-120$ в сутки Писать сюда - tg: AllucardShalfey
-
Вітаємо, AllucardShalfey! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Стейки то життя )) До бургерів я теж дуже схвально відношусь )
-
Ще текс-мекс кухню (тобто замериканизовану) дуже люблю, якщо мова про суто «місцеве» північноамериканське. Начоз, буррітоз, чімічангаз, кесадійяз - та ВСЕ в текс-мекс смачне ❤️
-
путІн норм (я не прям фанат, але іноді зʼїсти можу). Соус «грейві» (це оте, чим картоплю в путІні заливають - це те, що я перевідкрила для себе в північній Америці ❤️ Я його готую завжди, якщо є нагода (тобто якщо готую мʼясо, з якого будуть стікати соки). Це фантастичний соус, я хз чому я його в Україні не готувала.
-
трохи на вентилятор. готові?
-
Вітаю, громадо! Порадьте, будь ласка, вчителя для підготовки до IELTS.
-
Canada preparing retaliatory tariffs to unveil as soon as Trump's inauguration day | CBC News www.cbc.ca/news/politics/canada-retaliatory-tariffs-1.7434137
22 Jan 2023, 08:02
220808/233522
5 minutes ago