Українська Манітоба
-
Не бачу в цій цитаті фразу «indeed то перше джерело пошуку роботи» 🤷🏻♀️
-
Дякую ! Буду вивчати
-
А вище по чату.
-
А хто таке казав?
-
Та мені ок, подобається що я роблю… Блискавичний успіх то що ви маєте на увазі?
-
Ось ще гляньте www.cicic.ca/938/architectural_technologists_and_technicians.canada?id=181 Можливо, СТТАМ таки стане в нагоді
-
Кожному своє. Дуже багато людей, в тому числі і у нашому чаті, підтримали важливість LinkedIn. Якщо хтось шось сказав проти LinkedIn, не значить, що такої думки всі. Та і я, якщо чесно, нічого такого не побачила. Може неуважно читала
-
Підкажіть будь ласка в кого таке було? Або знає таких людей? Що далі? Чи реально просто здати квартирантам які гаситимуть за вас іпотеку?
-
А ок, трохи не так вас зрозуміла 🤗
-
То гортайте вище. Це ж easy
-
Що ви приїхали до Канади, вивчилися тут і живете краще ніж в Україні
-
Ми вже граємо у футбол за межами поля! Давайте якісь додаткові параметри введемо. Ми шукаємо у вакансіях 80 000+ вимогу французької мови, а що ми робитимемо зі списком розміром з корабель, софт та хард скілів? Або вони в нашій ситуації вже на кшталт є все за замовчуванням і ось тільки французьку залишилося вивчити?
-
Ні, це не так працює. Кинути твердження «тут в чаті вже сказали, що…» - і потім направляти зацікавившихся шукати самостійно, бо це ж easy. Це працює отак: ви кидаєте твердження, і ваша робота довести це твердження, якщо хтось питає «а шо? А де?» ———— Я зробила пошук по чату за фразою «перше джерело пошуку». Пошук не дав результатів інших, ніж ваш повідомлення 🤷🏻♀️
-
Тоді чи є якась можливість Умовно розірвати іпотеку в Вінніпезі Отримати частину суми і взяти в Монреалі (знаю що ситуації індивідуальні і різні, але в загальному)? Чи вигідніше все ж таки йти в незначний + чи навіть - і доплачувати хату в Вінніпезі
-
Ми шукаємо у вакансіях вимогу французької мови виключно щоб перевірити правдивість оцього коменту.
-
Бо це твердження, так як воно було написане - « без французької гарної роботи в Канаді не буде» - невірне. Людина потім пояснила, що мала на увазі держсектор. Відносно карʼєри в державних установах це твердження має сенс.
-
На рівень комфорту українського депутата, тут і десять нормальних робіт не вистачить
-
Ну і там ще трохи penalty заплатити банку, за «розрив» іпотеки…
-
Що значить "розірвати іпотеку"? Просто продаєте будинок, банк отримує борг, ви решту - і все.
-
Навіщо? Це ж мрія.
22 Jan 2023, 08:02
Post 223483 of 226283
39 minutes ago