Українська Манітоба
-
Так можна потім відредагувати, я так роблю
-
Так, щоб не зробити помилку якусь, русiзм
-
Поня аж на друковані літери від обурення перейшла
-
я не можу зрозуміти, чому люди, українці, радіють, що в Україні не буде "зайвих" грошей. Зайвих – під час війни. як таке взагалі можна казати. я сьогодні бачила інтерв'ю путіна, де він сказав, що без допомоги союзників Україна протримається 2-3 місяці і "сво" закінчиться. У той же час, Трамп обіцяв закінчити війну за три місяці теж, до речі. Україні потрібна допомога, потрібен розвиток. Як можна радіти відсутності допомоги
-
Це дуже сумно
-
Дякую
-
Всі, хто 18+ - окремий аккаунт.
-
Дякую.
-
Не треба панікувати. Ніхто Україну не кине на призволяще. Ми дуже корисні для заходу і для США. Так буде не просто. Але не дозволять Україну перемогти кому б не було. І байдуже який президент в США. Система не змінюється, а хіба що риторика.
-
Буде менше ідіотів в ефірі 🤣
-
хтось працював чи знає когось хто тут працює? - telesolutions - що знаєте про цю роботу?
-
Люди, хто відкривав FHSA, чи є у вас нерухомість у власності поза межами Канади? Я так розумію, що якщо є нерухомість у будь-якій країні, в якій ви проживали за останні 4 роки, то рахунок відкрити не маєте права, вірно?
-
Чекаємо у Манітобі)
-
Прочитайте на офіційному джерелі.
-
📢 Українська продукція стає ще ближчою до канадських споживачів! Ми раді поділитися чудовими новинами: тепер українські смаколики доступні не лише у спеціалізованих магазинах, але й у супермаркетах найбільшої мережі Канади – Loblaws. За сприяння Посольства України, у Торонто, в районі Етобіко, відкрито першу українську поличку в супермаркеті Loblaws. Ця ініціатива – важлива та необхідна підтримка українських виробників, розширення їх доступу на міжнародні ринки, в тому числі Канади, а також популяризація української культури та традицій серед канадських споживачів. На поличці представлені відомі українські бренди: 🍅 «Ніжин», 🍹 «Наш сік», 🍓 «Yogoda», 🍭 «Солодкий світ», 🥒 «Верес», ☕ «Кава зі Львова», 🍞 «Київхліб», ☕ «Галка». Це не просто товари – це частинка України, яка дарує смак дому! Крім того, з листопада 2024 року українські джеми «Верес» та «Кава зі Львова» можна знайти у понад 120 магазинах Loblaws в провінціях Онтаріо (Оттава), Квебек та Атлантичних провінціях. Завітайте до магазинів Loblaws, підтримайте наших виробників і розкажіть друзям. Кожна покупка – це ще один крок до зміцнення культурних і економічних зв’язків між Україною та Канадою. #УкраїнськаПоличка #MadeInUkraine #Loblaws
-
Я от читаю, що начебто ні
-
Можна, хоч з десяток мати закордоном.
-
Можна відкривати.
-
Не знаю, може палатка біля річки 😂 Ключове "located in Canada"
-
Подивився на ціну. Та за ці гроші мене мають в кінці вечері епічно спалити разом з рестораном, гостями і шефом. На менше не згоден.
22 Jan 2023, 08:02
224724/233603
about an hour ago