Українська Манітоба
-
Я тільки заповнив заяву вказавши свої дані(без банківських даних ,так як там не було де їй вводити ),вони мені прислали лист і щось подібне на "чек" ,я не знаю чи справді чек ,бо не знаю ,як він має виглядати .
-
саме так. В мене також не вистачає нервів, то дружина це робить.
-
життєво це "жизнєнно" а "ж и з а" це "ж и з а"
-
яж кажу, що бот не все розуміє
-
Життєво
-
якщо ви подали direct deposit form , то не потріно йти до банку, все зарахують прямо на рахунок
-
жиза? а як тоді? жіза чи шо? 😂
-
Не розумію як то люди так можуть... Записувати трати, вести щоденник потрібних речей. В мене на неділю хватає нервів записати а далі "буде погано но потім" ....
-
шо тут російською
-
про 100 000 кав ж и з а
-
тупий бот
-
Користувач kotovatg, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("про 100 000 кав..") не відповідає мові правил чату.
-
100%. Тут похід в ресторан виносить чималі гроші.
-
Комусь прийшла відповідь на рахунок GST/HST ,Climate action incetive payment ? З цим потрібно йти в банк ,щоб получити виплату ? І питання наступне її потрібно подавати кожного року ?
-
Можна купувати акції замість банки. Але то таке. Просто тут дійсно дуже дорого розваги. У львові я пила по сто тисяч кав, обідала в кафе і спокійно гуляла. Тут це дуже дцже дорого коштує. І мабуть просто треба привикнути .
-
все правильно, потрібно робити інвестиції. Тут на депозити важко жити, хіба маєш пару мільйонів 😂
-
Так, ми так само. Я коли знаю, що мені в вечорі треба записати ту суму,яку я хочу зараз потратити. То одразу і не хочу я тут каструлю
-
Власне, оскільки тут трохи інакше все побудовано, то тут з тих грошей, скоріше, не відкладають, а беруть, наприклад, 2 житла в іпотеку або одне, але з окремим бейсментом. Тоді можна здати в оренду і одна нерухомість перекриватиме оплату другоі, хоча б частково. Ну і плюс це теж певна подушка безпеки на старість. Щоб складати в банку - то не про Канаду в загальному.
-
Я веду окремо записи про трати. Окремо від онлайн банкінгу, маю на увазі.
-
А, ще тут меблі всі є, кроваті там, туалетна бумага і тд
22 Jan 2023, 08:02
22613/238254
3 minutes ago