Українська Манітоба
-
Який банк? RBC гої, нічого не хочуть піднімати, а зі своїм hard inquiry нехай подалі йдуть🌝
-
Update Всім доброго дня. Здається житло в готелі. Ціна від 500 до 600 cad за 1 кімнату за місяць. Main Street 1611. В ціну також включено вода, опалення, світлого, інтернет. Лімітів ніяких нема. Є деякі обмеження. Другий поверх. Жінці з дитиною не підійде, з тваринами не можна. Приводити людей не можна. Треба соблюдати ти режим тиші. Тобто після десятої у будні не має бути гучної музики і т.д. Є нюанс. У п’ятницю та суботу на 1-му поверсі лунає гучна музика і чутно на 2-й поверх. Також на 1-му поверсі працює бар, більярд, ігрові автомати, Магазин канабісу, магазин пива. Через дорогу продуктовий IGA, Dollorama, Burger King, Western Union, Liquor Mart. 7 хвилин пішки до No Frills і 15 хвилин до Shoppers Drug Mart. Також прям напроти готелю автобусна зупинка. Гарна транспортна розвʼязка. Кухня на поверсі. На кухні є все необхідне. Плита, духовий шкаф, чайник, мікрохвильова піч, кавоварка. Також майже завершено монтаж іще однієї кухні і маємо окремий нових холодильник для гостей. Пральна та сушильна машина також є. Для молодої людини без сім’ї підійде.
-
CIBC норм теж чув, RBC такі жадні то капець, ліміт менше 5% рокової зп, це знущання, користуватися неможливо, 1-3 покупки щось крім хліба, та там утилізація під 60% вже 🌝
-
Ну 5 рік так, надійне +- буде, просто ви 2013 написали, тоді Тойота була вже не дуже🥲 Там є декілька надійних моделей не сильно старих, але більшість виглядають приблизно так 😅
-
Як банк де лежать копійки для оплати рахунків, та прийняти якісь міжнародні перекази, вони норм. Але кредити так жмуть то капець, може PR буде стануть добріше🌝
-
Мені теж з 2 до 3 підняли давно ще. Останні раз коли був по інших справах, запитав чи можете підняти, так вони сказали надайте 100-500 папірців, зробимо hard inquiry, і може до 5к піднімемо 🤣 Я поржав про себе, та поїхав далі по справах. Amex мені на старті дав у декілька разів більше ліміт, там вже підняв майже у 4 рази з початкового ліміту без жодних папірців та шкоди для кредитної історії, просто раз на 3 місяці захожу тикаю та вони +5-8к дають завжди😅
-
Плюс RBC, він безкоштовний бо маю 3 продукти🙂
-
Дочекаюсь поки там GIC «зізріє» та подумаю може, за bmo тільки позитив чув, може туди звалю 🌝