Українська Манітоба
-
Як банк де лежать копійки для оплати рахунків, та прийняти якісь міжнародні перекази, вони норм. Але кредити так жмуть то капець, може PR буде стануть добріше🌝
-
Мені теж з 2 до 3 підняли давно ще. Останні раз коли був по інших справах, запитав чи можете підняти, так вони сказали надайте 100-500 папірців, зробимо hard inquiry, і може до 5к піднімемо 🤣 Я поржав про себе, та поїхав далі по справах. Amex мені на старті дав у декілька разів більше ліміт, там вже підняв майже у 4 рази з початкового ліміту без жодних папірців та шкоди для кредитної історії, просто раз на 3 місяці захожу тикаю та вони +5-8к дають завжди😅
-
Плюс RBC, він безкоштовний бо маю 3 продукти🙂
-
Дочекаюсь поки там GIC «зізріє» та подумаю може, за bmo тільки позитив чув, може туди звалю 🌝
-
Підкажіть який термін очікування на виготовлення дитячих паспортів? І як можна пришвидшити доставку паспорту до консульства?
-
В Вінніпезі відділень точно не бачив, може в штатах є десь😅 Онлайн зробив все, вони тільки при відкритті попросили кинути щось з адресою, кинув рахунок на інтернет, вони в замін кинули кредитку мені, все😁
-
Мені теж підняв сам до 10000 за 2,5 роки, я зробила дозапит на 11000 і вони сказали ок)
-
Мені RBC двічі відмовили у кредитці взагалі. При тому, що я тут майде три роки і маю кредитну картку у CIBC, з гарним кредіт рейтингом і т.д. 🤪
-
СІВС щедрий в усіх сенсах і взагалі якийсь такий дружньо налаштований)
-
Ні, фізична, навіть декілька замовив на різних людей😁
-
І підкажіть ще чи можна при оформленні дитячого закордонного паспорта в Торонто продовжити існуючий, мотивуючи тим, що поки очікуєш на новий треба виїхати за межі Канади?