Українська Манітоба
-
А що маєте на увазі через додаток? Наче якщо грн то єдина і норм опція більш менш обійти ліміти це покласти на валютний депозит до 200т грн у міс, депозит на 3міс а потім зняти депозит на валютну картку, плюс 50т грн ліміт на безпосередню покупку $ у міс. Тобто за 3 міс можна у валюту прокрутити 350тис грн
-
Якщо щось не так піде, всім начхати, здохнеш і все. Ніяких механізмах захисту немає, медицина поставлена на поток щоб викачати гроші, купа людей без освіти та ліцензій працює «лікарями». Може пощастити і буде супер, може ні і твій непритомний труп викинуть біля моргу вночі. Ну якщо ви екстремал то welcome, але краще вже у Мексиці, там набагато все краще, да і прямі рейси з вінні🤩
-
Ну ми ліванули day1 примусив можна сказати. Бо ми у Харкові прокинулися від вибухів тож початок війни для нас був наочний. А коли приїхав у Дніпропетровську обл то так, мама впиралася казала та то якась фігня, все зараз скінчиться.
-
Але я наче що було вже забрав, то я так, пригадую які опції є
-
От з пр так не вийшло бо щось глючило мене не слабо тепер хз що робити
-
Я на зйомній хаті жив, напевно через те було емоційно простіше все кинути. Але коли побачив той треш я зрозумів що нема чого сидіти. Дітей сонних у машину кинули так і виїхали десь в 5:45 вже. Вони не памʼятають нічого. Дякувати Богові
-
Я вже 26 сплатила
-
В Туреччині ще і прекрасно лікують дитячий рак
-
Ви пробували дзвонити їм?
-
Там чого треба зробити щоб безкоштовно було?