Українська Манітоба
-
Поясню свій коментар. Така робота по ринку $95-120/годину в середньому. В тому числі і у Вінніпезі. Це робота контрактором, який має мати свою корпорацію. Бенефітів нема, все тримаєте на собі. Контрактор працює 40 годин на тиждень, а в реальності ще більше, бо хоче продовження контракту, який спершу дають на шість місяців, зазвичай. Ризик - можуть легко припинити контракт з повідомленням за 15-30 днів. Я сам так робив, коли мені були не потрібні контрактори. Тобто, постійний ризик, а значить - треба накопичувати якийсь emergency fund, поки ти між контрактами. В результаті, $80/год - це $166К на рік, з яких ви собі заплатите ну хай $100к зарплати, з якої сплатите $28 тис. податок. Хай ще 15-20 тис креативно спишите на витрати. З решти сплатите податок і частину грошей залишите в корпорації на чорний день. Рейт $95-120/годину дає за сценарію вище мати хоча б 50-60% зарплатного фонду в корпорації, якщо раптом довго не виходить знайти контракт.
-
Пане Дмитре я вибачаюсь), я вам писав у особисті, воно не прочитано, я розумію що у вас там напевно цілий склад таких як я, але маю серйозне персональне питання тож якщо маєте час чи не могли б ви подивитися будь ласка, буду дуже вдячний!
-
Купа дозапитів зараз на мілітарі рекорд з терміном в один день для надання документу з перекладом. Одразу при подачі додавайте перекладений військовий квиток і всі пояснення, якщо є що пояснити
-
Я подавався минулого року онлайн, це не є в переліку документів на продовження. Все робите як рекомендує онлайн і все. Там звичайний список доків плюс пара pdf форм.
-
Треба порада Коли заповнюєш на податок, на кого краще заповнювати витрати садок, школа, квартира Хто більше заробляє чи менше?
-
Добре. Просто якось попалось інфа, що є сенс якись одному написати все. Тільки ось головне забула
-
На сайті CRA є поради, на кого списувати. Як правило, на когось із меншим доходом
-
Імплант один з наживленням кістки це місяці... і не все може бути гладко. На жаль, то треба жити поруч лікаря
-
В мене в transunion майже 800, а в equifax на сотню менше. Не розумію, які у них критерії, це якийсь сміх.