Українська Манітоба
-
Плюс за Долораму, там ціни копіїшні
-
FB Marketplace, mcc Kildonan thrift shop, winners, homesence
-
Дівчата, сім'я індусів шукає няню для 9 місячної дитини, живуть за аеропортом. Напевно треба авто, щоб їздити. Кому цікаво пишіть в ПП дам номер.
-
Дякую )
-
Так, можете, я часто користуюсь карткою сестри.
-
Дякую
-
Нігде ви їх не купите фізично, тільки Маркетплей ФБ і Кіжіжі..в магазинах дорого і якість погана. Дещо в Ікеі ж дешевше ніж бу.
-
Дякую
-
Подивись біля себе ломбарди ми так комоди купили в даунтауні і ще деякі речі і плюс 20 доларів за доставку в наступний понеділок
-
Добрий вечір! Що можете сказати за імміграційного консультанта Елене Палатник (Palleonn Immigration)?
-
Гарний консультант😂, оцінила вона себе від 18 000$ за процес. Почитайте закріплені повідомлення та задонатьте на ЗСУ хочаб 1% від цієї суми і буде вам той же результат. На крайній випадок запитайте тут-буде дешевше. Ну максимум пляшку поставите.😅
-
Софія. Я ньюкамерс, і не знаю як це робиться і порада можливо не слушна. Але, напевно, в цьому випадку, краще робити самій, а якщо не зрозуміло щось то брати платні консультації, напевно не більше 100 баксів одна..ну навіть 5 візьмете по часу, то вже не буде 10+...хіба у вас грошей багато, то друге діло ..
-
Дякую велике 😭🫣
-
Дякую, мені цінна кожна порада..так це космічні гроші:( Я просто думала, що при моїх низькокваліфікованих даних допоможуть з роботою і житлом, щоб швидше отримати пр.. Дякую Вам🙏🏻
-
За 550 баксів роблять попередню оцінку та відповідають на запитання. Ми це все робимо безкоштовно в імміграційному чаті.
-
Так, я ось сусідній чат почитав, там Адміни, все докладно розказують, і напевно досвіду в них більше чим консультанта за гроші...принаймні все щиро і відкрити говорять..
-
Ну яким чином вам консультант може помогти? За вас англійську здасть чи допише вам досвід по роботі? Почитайте саме про них відгуки в інтернеті. Якщо ви знаєте англійську на 4, то всі документи заповнюються самостійно. Купа інформації у нашому імміграційному чаті t.me/uccmb
-
Так, безкоштовно. І ми це цінуємо. Але можна б було і створити, щось типу моно-банки😅 чи посилання на «добровільний внесок на розвиток громади», а КУК хай вже вирішує що з донатами робити.
-
Дякую Велике Всім🙏🏻
-
Хтось відправляв посилку з Вінніпегу до України ? Підкажіть Скільки коштувало
22 Jan 2023, 08:02
25769/234907
4 minutes ago