Українська Манітоба
-
Весна триває два тижні. В травні ))) І все, одразу +20 і літо )
-
зазвичай до 16-00
-
Підскажіть будь ласка до якої години сьогодні в готелі Best Western є волонтери , дякую!
-
Ну я точно не можу сказати, це краще питати у тих людей, що так думають. Наче порівнювали з Європою і з Україною. Але можу помилятись.
-
То може це чергова ІПСО? 🤔
-
Виходить вони не вибагливі😁
-
Тож гарно, чо нє. Особливо через вікно)
-
Доречі у російськомовних групах про "дніще" майже немає повідомлень...
-
ну подивимось) зараз після туману все як у казці! побачила, що скрізь є дерева))) і небо дуже гарне.
-
Не скажу. Не хочу бан отримати😉 все гарне і зелене)
-
Дякую! Вчора подивилася на сугроби і подумала як це все по весні виглядатиме:) - чи жах і чорний сніг, чи все швидко тане і плаває?
-
"Дніще" у порівнянні з чим? З Онтаріо та Ванкувером? Наврядчи вони там були і можуть давати таку оцінку. Скоріше за все порівняння йде з європою
-
То ви ще не бачили весни🙊 Гарних перельотів)
-
поки нє, але то більше питання до зими:). Вертаюсь на початку березня. Також якщо хтось захоче щось передати
-
Bookkeeper це первична бухгалтерія.
-
Вам що НЕ СПОДОБАЛАСЬ Манітоба?😁😁
-
Ну і доречі про переміщення) Планую на початку лютого летіти через Торонто у Відень. Може комусь треба щось передати, невеличке візьму. Також до Києва зможу передати до кінця лютого, якщо треба.
-
Це не програма, це місце. Там центр допомоги українцям.
-
Доброго дня. Ось подаюсь дитині на новий visitor record. Скажіть, у client information, писали пояснения, що консул прожовжив паспорт і ми подаємо документи? І чи обов'язково заповнювати Imm 5257, якщо ми не збираємось перетинати кордони канади ? Тобто я роблю тільки новий візитор рекорд.
-
Добрий день що це за програма UNF для чого потрібно реєструватися ? Дякую
22 Jan 2023, 08:02
Post 262 of 225100
32 minutes ago