Українська Манітоба
-
То ще це реклама? Це офіційний сайт уряду.
-
Я і не сумнівався.
-
Справді? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/03/canada-to-welcome-those-fleeing-the-war-in-ukraine-en-ua.html
-
Ладно, простіше сказати шо я ескортниця і забавляю англомовних чоловіків, ніж пояснювати елементарні речі тіпам з Української Манітоби🤣
-
Та причому тут це? Багато хто думає, що тільки ІТшникам добре в Канаді, бо знають мову. Всі мають рівні умови старту. Є люди, які із елементарним знанням мову влаштувалися HVAC technician, наприклад. Я особисто думав, що це не можливо, бо треба місцеві сертифікати.
-
Перша людина в чаті, яка написала "до речі" окремо. Наші ескортниці найрозумніші в світі🇺🇦
-
Не в цьоиу випадку😄
-
Ботоводи понабігали🥤
-
Розум і ескортниці це несумісні речі мужик😁
-
Волонтери працюють 24/7. Жаль, що ви цього не визнаєте і приймаєте все як данність
-
Дивно. Апдейт резюме займає 10-20 хв, якщо воно відразу нормально написане
-
Про яких волонтерів йде мова?
-
Де ви бачили романтузуваня Канади , та ще в Манітоби ? Під кожним постом на фейсбуці срачу на мілліард коментів , що нехрен сюди їхати, сидить у своїх європах , а якщо мови не знаете - то здохнути можно . А ще і податки платити . Холодно, комахи 😂 із мілліарда поганих негативних відгуків , буде декілька нормальних , типу «не слухайте нікого, все в вас вийде» . Дайте мені посилання , на ті групи , де всі такі мімімімі, та кажуть яка Канада класна . Все що я бачив це «10 причин, чому ми поїхали з Канади» 😂
-
Про сотні задіяних і різних заходах: зустрічі в аеропорту, допомога в готелі, працевлаштування, допомога в UNF, UCC, Осередку, церквах тощо. Волонтери зараз готують заходи до річниці війни. Волонтери задіяні в податкових клініках. Волонтери відповідають на десятки повідомлень, які щодня приходять до КУК Манітоба. Волонтерка з КУК буквально вчора домовилась з однієї компанією (call centre), що вони працевлаштують 50 українців. Я можу перелічувати це все два дні поспіль і буде ще не досить. В громаді є сотні волонтерів, які щодня по 6-8 годин віддають свій час іншим. І це поряд з фултайм роботою
-
Він в готелі жив, а значить точно отримав допомогу від волонтерів. Плюс купа інформаційної допомоги. Плюс пряма зміна українського водійського посвідчення в Манітобі - це взялось також просто так, гадаєте?
-
Але ви забуваєте,для пана Амохо волонтери пальцем об палець не вдарили.Як то так шо йому роботи не найшли?!!!
-
Дмитре, не витрачайте свій час і сили на безкінечне ниття рандомного ноунейма. Більшість людей, що сюди приїхали все чудово бачать і оцінюють допомогу.
-
Ні,ви в курсі що кук на готель тратить 100к в день?
-
Це мої податки, шановний. І сотень тисяч інших манітобців. Однак щоб провінція це зробила, наші волонтери щодня працювали і працюють з ними. Щодня. Безкоштовно абсолютно. Без постійної співпраці з провінцією, щоденних мітингів з ними та спільної роботи над програмами, цього б не було взагалі.
-
Поки незрозуміло, що буде. Технічно, якщо програма завершується 31 березня 2023 року, то процедура отримання дозволу на роботу повертається до звичайного процесу. Тобто просто так продовжити неможливо
22 Jan 2023, 08:02
26797/234372
3 minutes ago