Українська Манітоба
-
І що ? Це було раніше. І інтернати чи інші жахливі речі не дозволяють розводити кримінал.
-
Капец! Ви тут понаписували, коли тепер все це читати?) 🤣
-
Уявіть, якби ви жили в Україні, яку знову колонізувала московія. До вас приходить омон і забирає ваших дітей, які досягли 6ти річного віку і відправляють в монастир московського патріархату для "цивілізованого" виховання. Без права зустрічі.
-
Якщо змінюєте адресу знову міняєте права
-
На пошту приходять
-
У євреїв вилучали дітей на 10 років, тримали в колоніях і потім викидали на вулицю? Не потрібно мене просити читати про Європу, я знаю історію на достатньому рівні.
-
О, я хотіла про це написати, але подумала що буде срач. Продовжу твою думку: у інтернаті цих дітей б'ють, гвалтують, катують. Коли вони дорослішають їх не беруть на нормальну роботу, тільки на якусь брудну за копійки, бо вони українці за національністю. Ну а потім хтось ще каже "ну тебе ж навчили руснявій і паспорт русні є то ти щаслива людина виходить".
-
Прочитайте про єврейський народ в європі. І знаєте що , я чого ні в берліні ні в кракові не бачив євреїв які курили крек чи хотіли щось вкрасти
-
Я хоч і понаїхав але за свої кошти купив собі матрац. І на відміну від вас знаю що маю право на висловлення власної думки
-
Так
-
А їм купили матрац за моїх податків і мене це влаштовує, хоч і утримую родину сам з трьох дітей. І що? Ви у них в гостях, а не вони у нас.