Українська Манітоба
-
Прото з цими податками без поняття.
-
Народ а як тут з товарним бізнесом є варік чи піде? Просто в Україні все легко купив дешевше продав дорожче
-
з іншого боку маєте визначити що ви будете продавати щоб наробити собі грошей на життя
-
гроші-товар-гроші' ця формула працює скрізь
-
www.facebook.com/vitaliy.lebezun
-
Підкажіть, будь ласка, як отримати для роботи Criminal Record Check та Adult &child Registry Check. Колись читала таке питання в групі- не можу знайти. Дякую
-
Це не та горілка. Місцева зроблена з кукурудзи
-
news.gov.mb.ca/news/index.html?item=58352&posted=2023-03-03 Не знаю де ця програма скорше була🙄, дай Боже щоб soon!
-
Це суть усього буття. І канадська формула Buy low Sell high;-) Але не усі знають як з цього заробити гроші.
-
Iryna Malyk, Irena Waplak
-
Доброго дня! Хочу порекомендувати вам спеціаліста щодо підключення вай фай. Дуже гарні ціні запропонував, а також зробив безкоштовні 2 перші місяці. Підключає навіть на вихідні, так що дуже оперативно та зручно! Ми просто написали смс і швидко отримали гарний сервіс!
-
5 баксів за звичайні сигарети?
-
Тут у Арабів у центрі можна купити блок 10 пачок за 50$
-
Можете адресу магазину кинути?
-
ці чуваки знають адресу www.cbc.ca/news/canada/manitoba/contraband-cigarette-seizure-1.6639730
-
Так, знає Гезер Стефансон
-
Отримав від неї сьогодні чек на $325 - думала підкупить :)
-
Я серйозно. Тільки новоприбулі 2022 року
-
Я 😁
-
Хто шукає апонйтмент до податкової клініки КУК Манітоба? У мене завтра появилось вікно з 12 до 12-45. First come, rist served.
22 Jan 2023, 08:02
34123/238941
about a minute ago