Українська Манітоба
-
Користувач Nataliia T., будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ого, то ви ще т..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач Nataliia T., будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ого @Just_ERISS..") не відповідає мові правил чату.
-
Ловіть прикол. Зробив по телефону заявку на зупинення інтернет послуг в Bell. І щойно мені прийшло шо...?? правильно, підтвердження що я замовив Fibe TV за 200 баксів. Ну подумаєш, трошки сплутали. 😇
-
Усьо написала! 🤪
-
Хочу написати що Каріна ще той Шерлок! А воно мене пропускає!
-
Користувач Nataliia T., будь обережним! Причина: мова повідомлення ("@Just_ERISS то ..") не відповідає мові правил чату.
-
Dmytro допоможи видалити шахраїв будьласка
-
@Just_ERISS хоче кікнути @ua_behuman з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Не може такого бути..як писали вище : в Канаді все працює
-
як тільки розрахуюсь з роджерс за то шо я їм остався винен - покличу на пиво
-
Залишилося щоб в мене вкрали телефон і ми бест бадді)
-
Блін ще не разу в бота не стріляла 🔫
-
❤️❤️🤝🤝
-
вітаю в команді
-
Спілкування з сапортом було веселе. Сорі бро, просто в нас якась така крива система, що всім приходить такий лист коли людина подає заявку на відключення. - I don't know why, but please disregard this email. - Ok buddy. Take care
-
Вони краще знають що тобі потрібно)))
-
там десь зразу канселейшн має прийти, короче я 3 емейла від них зразу отримав, спочатку дзвонив скасувати бо постійні вильоти дістали, потім в мене стався cool down і я такий та ладно вже, і я подзвонив скасувати своє скасування ну і вкінці отримав їхній телевізор за 200 кад
-
Думав, ця тема вже пройшла, разом з 2009ми роками..
-
Привіт. А чи є хтось хто працює на Monarch Industries?
22 Jan 2023, 08:02
35091/230104
4 minutes ago