Українська Манітоба
-
Так і якщо реєстрація самим онлайн а не в банку
-
Якщо знайдете, то щось біля +50 баксів кожному. Але не точно
-
Потрібен саме інтернет, а користуються вже 2 знайомих що перейшли на нього з фідо. І збираюсь пізніше купувати телефон, а в них гарні пропозиції. Тому і вибір
-
ви ще не зрозуміли систему за 6 місяців?)) Вони чекають вашого дзвінка.
-
Щось ті обіцяні бонуси від CIBC, не йдуть) Вже пройшло більше 6 місяців, як я користуюся цим банком, виповнив всі умови для бонусів. Тиша.
-
Увага! Банк CIBC має спеціальну програму для новоприбулих українців CIBC Smart Account for Newcomers 1) Ви отримуєте безкоштовний дебітний рахунок на два роки 2) Вам нараховується бонус $400, якщо ви протягом двох місяців після відкриття рахунку: 2.1) маєте один постійний direct deposit (наприклад, зарахування зарплати напряму від роботодавця) 2.2) здійснили одну з таких транзакцій: 2.2.1) налаштували два автоматичних платежі (наприклад, за комунальні платежі та телефон) або 2.2.2) зробили дві купівлі через вашу Visa Debit або 2.2.3) заплатили онлайн два платежі (мінімум по $50) за, наприклад, рахунок за телефон та комунальні послуги Після цього ви отримаєте $350 протягом 7 (семи) місяців після відкриття вашого рахунку! 2.2.4) Для отримання додаткових $50 ви повинні протягом 2 (двох) місяців після відкриття рахунку переказати з вашого дебетного рахунку CIBC Smart Account мінімум $200 на ваш CIBC eAdvantage® Savings Account. Увага! При відкритті CIBC Smart Account вас запитають, чи ви хочете також і депозитний рахунок CIBC eAdvantage® Savings Account, тому погоджуйтесь! Якщо ви зробили пункти 2.2.1-2.2.4, то протягом 7 (семи місяців) банк CIBC вам подарує на рахунок $400 Також банк CIBC відкриває кредитні картки для українців з лімітом $2000-2500. Якщо у вас є хороша робота, то кредитний ліміт відразу підвищать до $5000 Ще 7 місяців не пройшло) буду чекати 😂
-
Позвонити і їх запитати-не судьба? Я від них давно вже отримав 400$ і від td banky 350$😅
-
Якщо чесно, я не пам‘ятаю, щоб ми виконали Як мінімум вчасно То й не очікували Але виплатили
-
Буває що людина не виконала всі умови і нічого не отримає. Мій знайомий вирішив на ті умови забити, а тепер жаліє🤣
-
Ми відкрили в травні, отримали в січні Не дзвонили не питали Вони самі згадали
-
василий Василий, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Міфи про канадську зайнятість. В мене реально в офісі сьогодні після обіду залишилось 4 людини з 25😂 Ми тут сидим жартуємо що це зйомки останньої серії серіалу The Last of Us.
-
Я був) пів дня😉
-
Влітку в п'ятницю взагалі нікого не буде...😂
-
All these people are hourly paid 😊
-
Ага, на 2-3 роботах🤫
-
Так ось такі тут всі hard working on Friday 😂 Тільки 🤫 щоб ніхто не знав 😉
-
Вітаємо, Ruslan! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
У нас для офісного планктону влітку взагалі прям правило було «робочий день у п’ятницю - до 14:00, після другої шуруйте додому, шоб у вас був хороший ворк-лайф баланс оце все, і шоб HR був супер-молодець» 😂
-
Я не пробувала? ))) якшошо - Великий Прокрастінатор то не Джордж Мартін, як всі вважають, а я )) Але невідкладні справи не відкладаються 🤪
22 Jan 2023, 08:02
35946/233603
38 minutes ago