Українська Манітоба
-
Нє..то не то (
-
Хто знає де я можу покидати сокиру в вініпезі окрім майн стріту?)))
-
www.kickinaxethrowing.com/ Tania це в Брендоні, але я впевнена в Вінні теж така развлікалавка є😀 Тільки будьте обережні я руки сьогодні не можу підняти, я ще той спротсмен💪 Ну і напочаток думаю 15 хв хватить, ми брали на годину то за 10 хв всі видохлися 😂 слабачкі!
-
youtu.be/sWE8-16H718
-
В вініпезі? Ми ходимо по святах сюди, це маленький рай вініпегу www.thermea.ca/ Якщо набридне кататись на коньках на форксі можна тут, це особливий вид кайфу goo.gl/maps/q4VDToqgzBU7rNos9 Є афігітельні батути в вініпезі для всіх) Мафія для українців теж дуже крута розвага) Була безкоштовна крута група для новоприбулих як справлятись зі стресом. Можу кинути посилання за потреби) Чоловік ще ходить в вініпезі на бокс, дуже подобається йому, але останні два пункти то відносно розвага)у
-
Ну в серпні до 2-х тижнів це все займало. Принаймні так тут писали в чаті. Зараз до двух місяців
-
4-5 днів, для мене і жінки, серпень 2022.
-
Дяка!
-
Шановні канадці українського походження 😁 які живуть вже у Вінні 5-7 років ( ще тепліє ностальжі з Українського життя 😎 ) Якщо я з дружиною заробляємо на двох 5000-5500 на руки. На що можна розрахувати в подальшому,при незначному покращенні в плані зп (десь + 1500-2000 в подальшому) Чи при такій зп можливо вчити доньку ( зараз 14) в майбутньому і збирати на власний будинок в кредит зрозуміло. Тільки будь ласка без хейту, бажано з власного досвіду. Дякую 🇺🇦
-
Тут важко щось конктено сказати, все залежить від того як ви звикли витрачати і що саме собі дозволяли в Україні? З свого власного досвіду можу сказати що можно прожити і на $4000 в місяц, є люди і на меньше живуть, а деякім і $8000 мало буде… На продукти вам стане, з хатою теж питання? чи виключно нову вам хочеться чи можно взяти під ремонт… від того буде і ціна і витрати залежить… Навчання дитини: якщо нема в вас грошей то можно взяти лоан на навчання, тут не всі вчать своїх дітей… Машина так само нову с салона чи б/у… Тут все залежить від ваших витрат а не від вашого заробітка😀
-
Якщо кому актуально: Подала на зняття обмежень з ворк перміту 21 лютого, 11 березня (сьогодні), отримала листа, що новий ВП вони уже мені відправили
-
Так цілком можливо.Але тількі в таких провінціях як манітоба.в Торонто,ванкувер не можна.
-
Доброго дня, 🖐 я Денис, графічний дизайнер та ілюстратор. Зараз у Вінніпезі, і готовий одразу розпочати роботу. Вивчав у Києві графічний дизайн в комп'ютерній академіі та закінчив 3 семестри університету у Варшаві (так само з дизайну) але через переїзд до Канади не зміг закінчити повністю. Працював 8 місяців як графічний дизайнер у благодійному центрі для біженців "Рука Допомоги" під Варшавою. Також за 2020 року пряцював як фріласер. Знаю на хорошому рівні англійську мову та продовжую вчити. Я комунекабельний, відповідальний, пунктуальний і не боюсь нічого нового) Працюю в Photoshop, Illustrator, Figma, XD, Blender, Premiere Pro, Marvelous Design 😀 Є досвід створення сайтів, візитівок, банерів, обкладинок, логотипів, інтерфейсів, анімацій, 3д артів і т.п. Загалом дизайнер на всі руки) Ось посилання на моє портфоліо" drive.google.com/drive/folders/19Af7_m1WY1vJZiVPjmA9QxoCTg_SpDTx ". Буду дуже радий з вами працювати) 👌
-
Скільки машин ви подивились і скільки людей були згодні кататися з вами на сейфті? Якого бюджету авто?
-
Вітаємо, Viktoriya! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
From where you get the medical report? Or need to send any medical receipt?
-
❗️❗️❗️❗️ Хлопчина, що вчора 10 березня ввечері прилетів в перший термінал. Тобі 20-21 рік. Ти з Чернівців. Тебе звати Олексій. Ти загубив а аеропорту Торонто в першому терміналі свій закордонний паспорт. Звернись до організаціі, що зустрічає украінців в аеропорту і знаходиться в першому терміналі на першому поверсі.
-
Ось зустріла в фейсбуці в групі повідомлення, тому скидаю його і сюди. Можливо, хлопець їхав і в Манітобу, але доїхав лиш до Торонто...
-
I wrote an email to the clinic where we did the medical exam and they sent us the files with the results (which look much like those we got on the day of the test, haha)
-
Вітаю, громадо. Потребую поради з власного досвіду. Прилітаю у Вінніпег 26.03 з сином 14 років. Питання наступне: 1)чи зможу я влаштувати сина до школи чи потрібно чекати вересня ? 2) як обрати район для проживання з погляду безпеки, якщо у мене не буде власного авто? 3) як обрати школу для дитини? Чи є таке поняття, як рейтинг шкіл, чи варто на нього орієнтуватися? 4) якщо син зараз в Україні навчається у 9 класі і має повних 14 років, англійську знає добре, в який клас його зарахують у 9 чи 10? Від чого це залежить? 5) чи потрібні якісь підтверджуючі документи з украінськоі школи? Буду вдячна усім за відповіді і корисні посилання, якщо такі є)
22 Jan 2023, 08:02
36180/234694
less than a minute ago