Українська Манітоба
-
Спасибі Дмитро
-
На данний момент ні
-
Усім привіт. Підкажіть де у вініпегу обмінник з найкращим курсом?чи де дивитись курс в інтернеті.хочу купить 10.000 $ сша і чи потрібно замовляти їх чи так просто прийшов і обміняв.дякую.
-
У вас прямий з Мексики до вініпегу ?
-
В житті буває різне, до того ж, воно занадто коротке, щоб витрачати його на дрязки та сперечання з заправщіками... Я б просто більше не їздив на ту заправку, й все. Costco Gas Station, або Shell чи Сoop Та й не буде більше питань "чи мені вірно налили?"
-
Здається кімната в суборенду в приватному будинку( один з мешканців залишає Канаду). Трьохповерховий будинок, два санвузли, кухня обладнана всім необхідним, пральна і сушильна машини, паркомісце. Вартість оренди 525$ + комунальні послуги (приблизно 100$). Хороший мікрорайон, недалеко до центру. Договір підписаний на чотирьох мешканців до 31.10.2023. Заселення з 28 березня. Огляд в любий день. Шукаємо порядного хлопця або дівчину. В будинку проживають українці. Деталі в приват.
-
Скільки коштувала така машина?
-
18 років :)
-
Забрав за борги ))
-
Я перший раз спробував цю заправку Грег, більше туди не ногою. Це просто було близько мого дому. «Качатися» з ними вже не буду, нерви слабкі. 😌
-
🫡🫡🫡
-
Чого хонду чи тойоту за такі гроші не взяли?
-
19500
-
Ну хоч приблизно
-
Чому не можна вчинити статтєвий акт на площі? Порадами замучають
-
Screenshot (12 бер. 2023 р. 21:37:41)
-
Доброго вечора щось не можу зрозуміти 53$ це збір за розгляд заяви анкети чи консульський збір ?
-
53 це збір за розгляд анкети
-
Бо вище пише якщо дитині до 16 то консульський збір не стягується. Хочу зрозуміти чи потрібно платити і скільки. Бо в реченні де 53$ сказано що це консульський збір а не сума за розгляд заяви анкети
-
Вартість всіх послуг canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/1119-consular-charges
22 Jan 2023, 08:02
36509/233525
2 minutes ago