Українська Манітоба
-
Чого хонду чи тойоту за такі гроші не взяли?
-
19500
-
Ну хоч приблизно
-
Чому не можна вчинити статтєвий акт на площі? Порадами замучають
-
Screenshot (12 бер. 2023 р. 21:37:41)
-
Доброго вечора щось не можу зрозуміти 53$ це збір за розгляд заяви анкети чи консульський збір ?
-
53 це збір за розгляд анкети
-
Бо вище пише якщо дитині до 16 то консульський збір не стягується. Хочу зрозуміти чи потрібно платити і скільки. Бо в реченні де 53$ сказано що це консульський збір а не сума за розгляд заяви анкети
-
Вартість всіх послуг canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/1119-consular-charges
-
Паспорт ще 120
-
http://t.me/uccmb
-
Робили дитині до 16 паспорт минулого місяця,оплатили 53 $
-
Так, це виключення. До того ж укр картки вони теж не приймають, бо віза
-
Сьогодні вперше була в Costco, і в мене не прийняли кредитну картку VISA від CIBC, а дебетову - прийняли. Сказали, кредитна має бути тільки Мастеркард. Costco - це якесь виключення? Бо в Walmart все пройшло.
-
Харчування, мається на увазі порційно. Взяли порцію і пішли собі у номер.
-
Така ж історія з BMO, якщо захочете зняти гроші в банкоматах BMO, то тільки Mastercard.
-
Референс, або Employment Verification Letter - це лист від роботодавця, який підтверджує, що працівник працював чи працює на конкретній посаді, має відповідну зайнятість, обов'язки, кількість годин тощо. Цей лист має певні обов'язкові елементи для імміграції згідно вимог федерального уряду Канади youtu.be/Pl78huLnl54
-
Ще можна кешем платити
-
Платити треба. Офіційно це називається «Автоматизована обробка даних при оформленні паспорта…»
-
Форма TD1 - один із обов'язкових елементів процесу працевлаштування. Зазвичай ця форма повинна бути заповнена новим працівником або до виходу на роботу або у перший день роботи. Форма TD1 дозволяє суттєво зменшити відрахування податків з вашої зарплати. youtu.be/WkUA6H7EtD8
22 Jan 2023, 08:02
36520/233522
4 minutes ago