Українська Манітоба
-
Зони сейсмічної активності в Канаді. Як бачите, Манітоба - єдина провінція, де немає загрози землетрусів
-
Наприклад?
-
Вам у червону зону зліва
-
Якби тут ще грошопад був, взагалі ціни б не було ☺️
-
А також ще чогось цікавого (або цікавого взагалі )
-
А чи є в Манітобі десь де завжди зима?
-
Чесно кажучи повернення такс так і виглядає, в Україні щось ніхто нічого не поверта.
-
Дякую вам!
-
Хочу вам подякувати за вашу величезну допомогу українцям . І велике дякую від себе .
-
Та я шуткую, пане. Спокійно живемо і на голову не летить, та хай і буде
-
Як раз сьогодні з допомогою відео від пана Дмитра заповнив такси, дуже допомогли, також дякую!
-
Ні, немає. Манітоба ж не Арктика. Вінніпег на широті Львова, якщо не помиляюсь
-
А мені цікаво подивитися що там по красі у цього "поціновувача". Невже Бред Піт до нас завітав :D
-
А ну спробуй R3B0Y9, це альтернативний постал код нашого будинку. П.С. Привіт, сусід :)
-
То я хаскі ліняючу сьогодні сушкою високого тиску сушила, вже все ок :D
-
А що реально буває? Хочу глянути))), якось із бейсмента
-
Зони активності торнадо в Канаді;) Як бачите Манітоба в епіцентрі а ви кажете нічого цікавого 😉
-
У Вінніпезі ні. На захід та північний-захід від Вінніпегу бувають. Однак у Манітобі торнадо рідке явище і не мають такої руйнівної сили, як у США.
-
Та вже заблочили 😂 треба дзвони в понеділок . Ці поштові коди , і будинки на розі двох вулиць ,паркан плющем осіннім завитий . 🤣
-
Ще і як буває! Машину вже двічі робила від hail damage!!! І дерева були в Брендоні повалені, бейсменти потоплені🫣😱
22 Jan 2023, 08:02
Post 38565 of 222270
8 minutes ago