Українська Манітоба
-
Так. Однак, якщо це електробайк, то навряд. Однак, так, хай перевіряють, чи треба реєструвати, страхувати, отримувати категорію
-
Взагалі це теж залежить від потужності двигуна наче
-
Так, дякую.
-
Це типу електробайка? Ні, не треба
-
Скажіть мені чому тут так грязно? Чому всі такі не охайні? Кругом одні бомжі і наркомани. Це тільки у Вінніпезі так чи і у інших провінціях також?
-
в даунтауні в мпі дружині відмовили а біля готелів/аеропорту - поміняли, так само войдчек і договір з 1 квітня з доплатою і заїздом раніше
-
нам так з другої спроби поміняли, але то залежить від настрою клерка
-
Підкажіть будь ласка, чи поміняють водійське посвідчення на підставі void чеку та договору, термін дії якого (заїзд) з 1 квітня ? фактично заїхали 24 і відповідно доплатили різницю.
-
добре.
-
Ще ні, але з кожним днем все більше про це думаю
-
Ви вже взяли квиток назад?
-
дефіцит прибиральників
-
Так цей, в Вінніпезі ж повно роботи
-
Робота.
-
А чому ти в Онтаріо переїхав?:)
-
Вітаємо, Iaroslav! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ні, не варто. Раз ви не розумієте, чому у великому канадському місті, де півроку зими на вулицях трохи брудно, то який сенс щось пояснювати, що в травні ці вулиці будуть вимиті? Ви ж все одно не повірите. Якщо ви по кількох сотнях безхатьків зробили висновок про мешканців 760-тисячного міста, то який сенс вам сподіватись на щось інше?
-
Я не за грошима приїхав, але тепер сам побачив і зрозумів чому люди повертаються
-
3к отримали? більше не буде, чого ж чекати?
-
Велкам 🤣
22 Jan 2023, 08:02
41007/241403
22 minutes ago