Українська Манітоба
-
Я не знаю як в Канаді, знайомлюсь, але в Німеччині рекомендують страховку відповідальності. Це коли ти чи твої діти ненавмисно накоїли шкоду, її покриває страхова.
-
бачив KLM літає недорого через Мінеаполіс
-
Такі зараз ціни на квітки що в Європу що з Європи, ціни космос…
-
@lerasuperbitch тоді це точно для вас.
-
Тут чимало будують. Але то вже індивідуально дивіться самі)
-
Дякую,будемо думати та аналізувати...... Гарного вам вечора
-
рекомендую, сьогодні дуже швидко, якісно і недорого майстер поміняв екран samsung s10, скільки всюди не просив індусів, мій замінний екран з алі не хотіли брати, тільки свої пропонували
-
Нема візи юса
-
Додайте до свого повідомлення #ремонт. У чаті дуже часто запитують про дрібний ремонт ноутбуків чи телефонів.
-
Дякуємо велике за ваш відгук! Звертайтеся! Гарного вечора!🙂
-
Де хто миє машину в районі crestiview/unicity ? Цікавлять автомийки самообслуговування
-
Чи майстер надає гарантію?
-
Це цілковито нормальна реакція. Вони на бажають ставити комплектуючи у яких не впевнені, (та на яких не заробили трохи) Але ви ж до них прийдете, як що щось буде "не так" Кому цікаво мати такий хедейк?
-
Додам що вони не мають права змушувати вас робити страхування , но мають права не здати вам нерухомість якщо ви не виконайте щось що їм треба 🌚
-
westlandexpress.ca ось не дороге страхування , щось 20+ на місяць на людину .
-
Я теж користувався послугами @Yaroslav_G0 , все швидко та без проблем 👌😉
-
Дякуємо вам за відгук! Завжди раді допомогти!🙏🏻
-
Доброї ночі всім! В мене знайомі отримали ПР але їм сказали не їздити до України протягом 3-4 років. Це що таке?
-
цілковито погоджуюсь, але до цього майстра я не прийду ні за яких обставин з телефоном, бо ми так домовились, а з ними я так не зміг домовитись
-
Це умови ПР. 3 з 5 років маєте перебувати в Канаді. Доброго ранку)
22 Jan 2023, 08:02
42975/233604
about a minute ago