Українська Манітоба
-
тепер це моя зона відповідальності :Р
-
Я бачу я тут не одна така 😂😂
-
Цеб адмінам побачити @AnnaKWinn
-
І я думаю скільки, 7 кг корму, 50-60$ кицька його рік буде їсти, пісок 25$ місяць, ну якщо захворіє тоді так, ветеринар дорого
-
я орну якщо він ще у цьому Staples працює і його з нього звільнять через кражу паспорту
-
Добрий день. А чи є окрема група по оренді житла, чи сюди можна писати?
-
Так у вас буде час від 15 травня до 15 вересня. Далі знову можете пакуватись)
-
Вітер такий сьогодні, що бачив як у хлопчини велік зробив ,так само як Меррі Попінс у кінці саги.
-
І скільки воно коштує?
-
Я вже чекаю не дочекаюсь побачити своє ім"я у санкційних списках на заборону на в"їзд до Росії. Але поки лише нашого Президента КУК Манітоба внесли в списки.
-
Теж цікаво
-
треба його ім"я і прізвище і я тоді закину певним службам в Канаді
-
Ти представник конгресу українців в Канаді. Типу, саме та людина на котру всі надії :)
-
Я можу попитати у канадців за кішечку. Дуже гарна. Я б собі взяв але є свої нюанси. Якщо цікаво
-
Було би добре знайти дівчину яка залишила паспорт, і відслідкувати по камерах хто його підібрав. Адже це не просто ватний москаль, а адмін групи вагнер, терористичної на території Канади. Який сіє ненависть до українців і пропагандує тероризм
-
Можливо є знайомі, у котрих є знайомі. Наче як у когось чоловік був з поліції
-
Всім привіт! Народ підкажіть де можна купити в Вініпезі свіжі дрожжі для випічки ? Чи взагалі їх тут продають та які на вигляд ? Буду вдячна ❤️
-
В сенсі? І? Ми ж не поліція.
-
Ваша русофобія все ще недостатня))
-
Дякую 🫶
22 Jan 2023, 08:02
less than a minute ago