Українська Манітоба
-
Користувач Just_ERISS, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Та я ж не дочит..") не відповідає мові правил чату.
-
Та ітак видно що там паспорт до липня 25 року
-
Виключають сигналку, коли хтось в коридорі покурив )
-
Вони супроводжують швидку
-
Пропоную змінити тему. Поясніть, чому тут так часто їздять пожежні машини, їх явно не лише на пожежу викликають, а в яких ще випадках? От вчора, приїхали під будинок разом із парамедиками, взяли рюкзачок, пішли в дім, через 3 хвилини вийшли і поїхали. А парамедики дідуся повезли. І от зараз чую десь сигналять...
-
лел нам шо тепер, боятись бану рашиста в його групі? Перестаньте маячню казати, об'єднайтесь і знайдіть його. Хай власниця напише заяву та вилучать записи камер. Українська спілка повинна підключитись, сподіваюсь.
-
Ок ок, а що робили ви?
-
Може він прибиральник і знайшов бо зранку прибирав до відкриття магазину - тоді це сталося вчора
-
Ну так, як мінімум завтра 5 людей позвонять в поліцію це розбризкувати соплі…
-
А чого його не кікнули ще з групи, чи це нормально в цій групі таке?
-
Класний такий «мужчинчик» Тут і сєпарів не треба з таким
-
Дарма не здали. Ви і зараз можете
-
То якщо не змінимо, то до ранку читати прийдеться!
-
Потім, пише давай зустрінемося, я тобі пальці "паламаю", я думаю ми знайшли того сепара😂😂😂
-
Ніщо ж не заважає йому бути кацапом при цьому. Або хворим на всю голову комуністом. Я знав ціле сімейство таких. Все ще мучусь докорами сумління, що не написав про них в СБУ. Нічого, окрім слів моіх знайомих на них немає. Але вони були причетні до ударів по лук’янівці.
-
І попросила б адмінів прибрати його звідси
-
А вони типу часто приїжджають швидше за швидку якщо не зрозуміло що з людиною, може її звідки дістати тре або також вони вміють теж в першу допомогу
-
Прибігло в приватні, я в шоці
-
Я забанила одразу, це неадекват.
-
Скажіть, він хворий чи що?
22 Jan 2023, 08:02
8 minutes ago