Українська Манітоба
-
гриль з газовим балоном можна всюди навіть на балконі. Ідея з дровами щоб з міста не завезли жучків в парк. Якщо купили за межами міста то ок. Я не знаю як вони перевіряють, але якщо я купую на заправці по дорозі, то маю чек. Ніхто не перевіряв:)
-
Дякую за інформацію 😉
-
Це не в лісі, а у провінційних та національних парках
-
Щось придумали дивне) я б не подумав що десь в лісі платна парковка може бути 😁 це добре що заглянув в чат та прочитав вашу переписку))
-
Так, все діє. Канадська медицина дуже хорошої якості. Не без проблем через деколи довгі черги, але на порядок вища за українську. Знайомі зараз в Ізраїлі, де, як всі кажуть також найкраща медицина. Однак, і там також черги як і в Канаді, і також через сімейних лікарів. Тим не менше медицина також дуже хорошої якості
-
Дякую ще раз 😉
-
це скоріше платний в'їзд в Парк. Він так і називається Park Pass. Просто його контролювати можна коли машина стоїть на парковці.
-
Вибачаюсь за свою необізнаність 😉
-
Наприклад тут, на поїнті. Знаків обмеження парковки немає, а сама парковка наліво, через 50 метрів.
-
amazon, walmart, canadian tire. Там клей. А от де відремонтувати щоб нормально зробити то треба гугл і відгуки читати
-
я маю на увазі літо.
-
якщо їдете кудись глибоко в ліс, то поперше почитайте як треба поводитись на природі з ведмедями і краще мати bear Spray. Продається в Cabelas
-
Доллартрі бачив разні клеї, смоли.
-
То певно ті що зимою в футболках розхожують?)
-
Підкажіть будь ласка. Чи є у Вінніпезі ремонт взуття? Де знаходиться? Або де можна знайти клей, яким можна підклеїти пошкоджене нове взуття?
-
А якщо на парковці не ставити машину? Теж вліплять штраф?
-
Ви здивуєтесь скільки людей з міста в парках відпочивають. Вони або з палатками або в трейлерах там ночують або просто гуляють.
-
В лісах кажуть тут можна ведмедів ненароком накормити, то ж за парковку там не паряться)
-
ми їздили на тобоган кататися, так там багато було де паркуватися
-
Хм, на стоянці там стоїть prohibited знак
22 Jan 2023, 08:02
Post 49472 of 226283
about 2 hours ago