Українська Манітоба
-
Вітаємо, Ivan Ukraine! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Шукаєте роботу? Надсилайте Ваше резюме на пошту yuriilavryk@myrowich.com. Чудові люди та сервіс! Швидко і безкоштовно знайшли роботу! Щиро їм вдячна! P.S.: не спам))
-
Привіт! Поділіться досвідом хто відправляв доручення у посольство листом. Скільки часу це зайняло? Чи треба відправляти оригінал паспорта людини яка виписує доручення?
-
Бачу підіймалася тема вже, в мене посвідчення пластикове, вже три тижні пройшло, нічого не прийшло, коли варто йти в mpi узнавати? Скільки хто чекав максимум на цей пластик?
-
Я чекав близько місяця.
-
Привіт, запрошую до себе на танці high heels👠 ВТ/ЧТ - 7:30 🎈333 King St, Winnipeg До 1-го травня діє знижка на абонемент) Запис обов’язковий 🫶 instagram.com/_honcharyuliia_?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Скачав. Все ж таки стало цікаво 😁 не підскажите яку саме фразу шукати? Рівень англійської ще не дозволяє все прочитати 😔
-
То за перший раз, дальше веселіше)
-
Не напрягайтесь. 500 баксів і до пів року за решіткою
-
як це не міняти? якщо ви переїхали, ви зобов"язані поміняти. Ви же не можете мати чужу адресу на своєму ІД
-
А тут пишуть 2000 і до 5 років за решіткою. Таксі поприємніше брати в разі чогось) www.hipurbangirl.com/manitoba/what-is-the-penalty-for-driving-without-a-license-in-manitoba/
-
У випадку аварії МРІ має право відмовити у виплаті, якщо ви протягом 15 днів не повідомили про зміну адресу. Трохи читайте їхні правила.
-
всім дякую за відповідь
-
Доброго вечора, підкажіть якщо працювати трак драйвером то на PR без мовного екзамену можна подаватись, якщо не помиляюсь то професія підходить під TEER3?
-
А за мову балів досиплють 🙃 Але все це в сусідній чат, будьласка: http://t.me/uccmb
-
Дякую. Було б достатньо просто назви 😉
-
Fail to produce * License 76.1(4)b Category A - 113$
-
Вітаємо, Maks Maks! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, Таня! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Всім привіт. Читала що є люди тут які приїхали з Китаю. Напишіть мені будь -ласка в особисті в мене є питання про Китай що не стосується міграції в Канаду.
22 Jan 2023, 08:02
8 minutes ago