Українська Манітоба
-
Він мабуть просто не страхує?)
-
Арт діло говорить. Мій лендлорд того не вимагає 😉
-
Anastasiia Kh, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Тобто я просто пропустив один квартал виплат ?
-
#house #rent Для великої родини або групи друзів 5 кімнатний будинок на рент 3 паркінг лот Біля Corydon 2300 ютіліті екстра З першого травня 2047615444 Kaveh (не розмовляє українською) На де - яки питання можу відповісти я в дм
-
робота 15cad кому цікаво напишіть мені, місце роботи знаходиться 2км від вінніпега,
-
Дякую
-
Прилетите, спокійно заберете багаж, підійдете до стійки із соняшниками, знайдете телефон, аркуш паперу із номерами телефонів готелів і навіть аркуш паперу із текстом англійською. Готелі беруть слухавку навіть серед ночі. Все буде добре, успіху!
-
Хтось зміг додзвонитись в CRA? Якщо змогли, як вирішили проблему з не нарахованими Gst і climate?
-
Товариші, доповнюючи попереднє запитання. GST i кліматичні чомусь нарахувались дружині, хоча вона не була працевлаштована в 2022 р. Декларацію подавав за двох. В багатьох така ситуація? Заздалегідь дякую.
-
У мене, нарахування ідуть на сім'ю, тому без різниці на кого вони нарахувалися
-
А дитячі в якому випадку надходять? Потрібно, щоб дитина проживала тут протягом певно періоду і досягнула певного віку? Потрібно подавати окрему аплікацію? Дякую
-
За дитячі не знаю)
-
Кліматичні на сім'ю, а дитячі повинні бути тільки на матір. Я дозвонювалась в СРА багато раз. Дзвоню туди, як на роботу)) то щось уточнить, то їм інфи не вистачає
-
Дякую за відповідь, так і міркував.
-
Я його благополучно викинув🥲, напишіть, будь ласка
-
Номер брала з листа, який присилали на пошту із потребою щось уточнити. Зможу ввечері написати. Зараз я без того телефону
-
А за яким номером дзвоните ? Бо за тим, що дзвоню я, мені кажуть, що страйк, багато дзвінків, дзвоніть пізніше
-
Ага, зрозумів. Дякую за інформацію.
-
Виплачувати будуть тільки після 18 місяців проживання тут. Апликацію треба заповнити, дуже багато документів прикласти і відправити їм. Подивіться на каналі Дмитра Малика-він пошагово показував
22 Jan 2023, 08:02
Post 50611 of 220301
about 2 hours ago