Українська Манітоба
-
може в адміністрацію парку навідатись,якщо ніхто не відгукнеться
-
Winnipeg CMA is expected to grow from approximately 793,400 people in 2015 to approximately 1,055,500 in 2040. This is an increase of approximately 262,100 people, or 33%.
-
Скоріш так і буде . Я подивився статистику міст Британської Колумбія , доречі немаленьких ,так там більше 55 відсотків населення азіати , як то кажуть є шанс стати моно нацією . Не думав, що в Канаді можливо, щоб населення міста с 300к людьми на 55 відсотків було повністю східно-азіатським , та 17 відсотків інші азіати . Хто знає чому такий етнічний перекос в БК?
-
Дякую це гарна ідея,я рік знаходжуся у канаді але працюю ще не повний рік. Близько 9 міс. Як буде повний рік то створю
-
Ось тут почитайте www2.gov.bc.ca/gov/content/governments/multiculturalism-anti-racism/chinese-legacy-bc/history#:~:text=There%20is%20a%20long%20history,to%20establish%20fur%20trade%20settlements.
-
Чому не вистачає? Їдьте і збирайте
-
Yes
-
В додатку «поповнити свою картку», вводите дані канадської карти і суму яку хочете перевести Через 3 секунди на рахунку
-
Я завжди як Пилип з конопель, але на Канада дей де у місті буде феєрверк? На форкс?
-
Як група називається? Дякую 🙏
-
Ми восени збираємо звичайні опеньки в мішаних лісах, навесні кліщів багато 🫣😂 Але хотілось би білого 😍
-
На Facebook є група де діляться місцями і знахідками. Особливо про morels бо вони дуже рідкісні і дорогі
-
Доброго вечора, чи хтось може підказати як поповнити картку монобанк?
-
Foraging Manitoba
-
Боже дякую велике!!!! Я то шукала через Свіфт через інші аплікації, а тут все так просто) дякую гарно)
-
Чи може хтось допомогти з роботою? Заводи, будівництво ітд, будь-яка робота, буду вдячний!
-
З Приват теж працює?
-
А навпаки так працює ?
-
Я думаю що так, пошукайте в приваті «поповнити картку», бо я ним не користуюсь і не підкажу(
-
Ні(
22 Jan 2023, 08:02
Post 56131 of 226283
about an hour ago