Українська Манітоба
-
Користувач NekitCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Продаю велосипед разом з шлемом ,ціна 45$
-
Доброго дня! Хто має реферал код для драйвера убєр ітс?
-
Доброго дня,в мене є убер і дордеш
-
Всім доброго дня! Продаю PS 4 pro 1 tb 2 controller More games 330$ Силка на лінк на маркетплейсі : www.facebook.com/marketplace/item/844147397379861/?mibextid=6ojiHh Також продаю свій MacBook m1 Купив в вересні,користувався дуже бережно,завжди в чехлі,продаю по особистим причинам Копія лінку : www.facebook.com/marketplace/item/3481550165408104/?mibextid=6ojiHh По всім деталям в приват, можливий торг Всім гарного та продуктивного дня 😀
-
Ні не було бо я зареєструвалась на велосипеді
-
А ви бекграунд чек коли проходили для убер, не булоніяких «аномалій»??? А то багатьох людей відшивають з поясненням « не пройшов бекграунд чек»…
-
Доброго дня. Продаю перехідники на наліпки на клавіатуру по 5$. 3 на 10$
-
Я взяв машину 260тис км . Пробігав 20тис. І ні копійки не влив,окрім масла дві заміни)) так що таке….а так мене лякали не бери німця старого….бла бла
-
Повезло, хтось перед Вами зробив, якщо повезе ще поїздите, а потім , якщо ще раз повезе, то продасте і тому , вже не повезе 😂🙈 Хто купить )))
-
російська клавіатура?
-
Так(
-
Доброго дня На якому сайті найкраще купувати білети до Канади?
-
Та вже продав…хлопець лише свічки замінив і насварив мене чому більше двох циклів свічки не міняв😂. Їздить тішиться вже підходить до 8тис свого пробігу.Так що панство, тут така справа ,тонка та делікатна у виборі автівки, не варто дивитися лише на рік та пробіг,зовсім не варто….
-
Тут взагалі автомобілісти цікаві, капот відкривають лише при продажі авто 😁😁
-
Користувач NekitCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
toronto.mfa.gov.ua/consulate/2839-consular-charges
-
Всiх вiтаю. Пiдскажiть будь ласка : я не бачу на офiцiйному сайтi скiльки сплачувати пошлiну за новий закордоний паспорт ? Реквiзити для сплати : money order or certified cheque payable to the Consulate General of Ukraine in Toronto . Буду вдячний
-
Якщо паспорт дитині до 16 років: 53$ Особі від 16 років: 120$ + 53$ = 173$
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка Українська православна церква за адресою - 9 St Johns Ave, Winnipeg, MB R2W 1G8 В які години працює? Хтось знає?🙏🏻
22 Jan 2023, 08:02
Post 56353 of 225095
about a minute ago