Українська Манітоба
-
Ну тут ще питання у тому , що тільки чоловіки працювали не тому що такі крути зп були (вони дійсно були крути) а тому що у жінок не було ніяких прав . Як то в нас кажуть «не всьо так однозначно» та «так історіяескі сложілосьа»
-
Спокійніше ніж де? Хто вам заважає тут у спальному районі вийти і теж пройтись по парку до озера вночі?
-
Дякую
-
Якщо робота в центрі Манітоби та українські діти від 12 років їздять без супроводу на секції?
-
Так, були часи коли і в Харкові можно було купити за $2000 невеличку квартиру…
-
Я завжди з підозрою дивлюсь на людей , які дійсно хочуть працювати, та ще на безкоштовний овертайм погоджуються та приходять у вихідні «на благо компанії» . Це напевно якісь рабській код у геномі зберігся . Так що я з вами у команді
-
І хто їх просив боротись) сиділи би зараз вдома з купой діточок і горя б не знали 😁
-
Ну не факт. Ось права наприклад зараз є, а працювати все рівно не хочу🤣
-
Всім привіт ) запрошую на індивідуальні онлайн-уроки англійської мови) практичний підхід, ефективні, легкі і позитивні уроки ) за всіма питаннями в особисті )
-
Ну все залежить від професії ,якщо ви наприклад інженер,який будує кораблі , то Манітоба навряд чи вам стане у нагоді . Все залежить , є ще фактор клімату , та купа іншого , звісно люди різні , дуже добре що залишаються , гарна провінція .
-
У мене в будинку такого нема.
-
Так , мені як пороблено мати таких колег . Я думаю що їх дома може пістять чи щось таке , але вони готові жити на тіей роботі
-
Серьезно є такі випадкі? Що люди рвуться на роботу задурно? Щось нове для мене😆 В nursing ніби і платять немінімалку, а робити ніхто не хоче, навіть овертайм😣
-
Є, чорний бак то для загального сміття, а блакитний для переробки
-
Lloydminster
-
Напевно жінка заставляє вдома прибирати, тому і краще їм на роботі;-))
-
Постійно мучався з алергією, і в горах і біля океану, і на морях. тут як рукою зняло)))
-
Може адаптація ще досить вас мучить?
-
Щодо клімату… чи то алергія, чи що, але з носом біда.😅 В якій *опі в світі не був, але дихав нормально, а тут щось біда. Я ж не один такий?😅
-
Підскажите де дозаправляли ? Бо воно дує добре , просто не таким холодним як має бути
22 Jan 2023, 08:02
56597/230093
about 3 hours ago